Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Συνελήφθη κάποιος υπεύθυνος για την μη καταβολή δώρου στην Ιπποκράτους;

Και όμως δεν κατέβαλαν ούτε ένα ευρώ σήμερα..
Και όμως δεν κατέβαλαν ούτε ένα ευρώ σήμερα.. ούτε το το δώρο.. ούτε τα δεδουλευμένα.. ΤΙΠΟΤΑ..
Παρά τις συνεχείς υποσχέσεις.. το μόνο που λάβαμε είναι νέες υποσχέσεις...
Δεν έχουμε να πούμε κάτι άλλο...
Όμως θα θέλαμε να πούμε τα εξής στους χιλιάδες αναγνώστες του blog μας.
1. Κατανοούμε την οργή τους και δεν τους αδικούμε που ξεσπούν πάνω μας με τα πεπραγμένα των εργοδοτών μας.. Άραγε.. πόση ευθύνη έχει ένας εργάτης σε μια γαλακτοβιομηχανία, αν οι ιδιοκτήτες αποφασίσουν να  νοθεύσουν τα προϊόντα τους χάριν του κέρδους?
2. Αν πληρωθούμε θα έχουν λυθεί όλα?
    ΟΧΙ!!. γιαυτό και επαναλαμβάνουμε την φράση του κειμένου μας..
<<Για ότι έχετε πράξει στη χώρα και στην ζωή του απλού πολίτη θα σας κρίνει ο μόνος αρμόδιος που είναι ο κυρίαρχος λαός (που μέρος του είμαστε και εμείς).
Για ΕΜΑΣ ΟΜΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ...>>
3. Πως θα συνετιστούν οι Εργοδότες στην χώρα όταν βλέπουν την καταστρατήγηση του νόμου για το δώρο από τους άμεσα υπεύθυνους?... Ποιος θα τους απειλήσει πλέον με κυρώσεις?
4. Είπαμε και στην αρχή ότι το blog και το κείμενο δεν αντιπροσωπεύει το σύνολο αλλά μια μερίδα εργαζομένων. Αυτό το blog θα παραμείνει ανοιχτό ότι και να γίνει με τις πληρωμές μας.. Δεν πρόκειται να ασχοληθεί ποτέ μικροκομματικά.. αλλά θα εκφράζει ανοιχτά τις απόψεις μας για εργασιακά ζητήματα.
5. Δεν κάναμε το λάθος να ζητήσουμε συμπαράσταση γνωρίζοντας στο που εργαζόμαστε... ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΟΜΩΣ την συμπαράσταση μας σε όλους τους εργαζόμενους που δεν πέφτουν αμαχητί για τα δικαιώματα τους όπου και να εργάζονται... και αυτό δεν έχει δικαίωμα να μας το στερήσει  κανείς......
Σας ευχαριστούμε για την προσοχή σας....