Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Μαύρο Xάλι-Gate

Ο Χατζηλάστιχος, του Real.gr είναι "καλός" δημοσιογράφος.

Το "καλός" το βάζω εντός εισαγωγικών, γιατί χρησιμοποιεί αληθινά περιστατικά και τεκμηριωμένα με σοβαρότητα γεγονότα, για να τα αλατοπιπερώσει με μία αναίσχυντη λογική!

Σήμερα, όπως τον ακούω, βλέπω ότι έχει χάσει εντελώς την ψυχραιμία του, όμως, γιατί προσπαθεί να αποδομήσει την παράσταση Χαϊκάλη με επιχειρήματα του τύπου "από πού κι ως πού του πρότεινε χρηματισμό κάποιος που του χρωστάει λεφτά" και άλλες τέτοιες αστειότητες.

Από την άλλη μεριά, προσπαθεί να δικαιολογήσει ως πολιτικά ορθή, την άθλια πρόταση του αθλιότερου "Πρωθυπουργού" μας, που τάζει οφίκια στους ανέντιμους που θα του επιτρέψουν με την ψήφο τους...
για την εκλογή ΠτΔ, να συνεχίσει να κυβερνά!

Όπως έλεγα και τις προάλλες: Όμοια κι οι δημοσιογράφοι, οι λειτουργοί της τέταρτης εξουσίας, λοιπόν, με τους βουλευτάδες που νομοθετούν αντίθετα από τις επιταγές του Συντάγματος, με τους δικαστές που δικάζουν στη βάση κίβδηλων νομοθετημάτων και με τους διάφορους παρατρεχάμενους λακέδες της εκτελεστικής εξουσίας που κάνουν τις ζωές μας κάθε μέρα και περισσότερο αβίωτες.

Όλοι τους μαζί πούλησαν, οι ανάξιοι εκπρόσωποι των τεσσάρων εξουσιών, την ευθύνη τους απέναντι στην κοινωνία μας που τους εμπιστεύθηκε. Όλοι τους μαζί ένα λερό κουβάρι -κι άσε εσύ τον Μοντεσκιέ να σου λέει ότι η έννοια της διάκρισης των εξουσιών προέρχεται από την αρχαία Ελλάδα. Εμείς ζούμε στη νέα Ελλάδα!
Υ.Γ. Εγώ πάντως τον Χατζηλάστιχο, από μαζοχιστικό οίστρο, θα τον ακούω κάθε πρωί από τον Superfm Chania επειδή του στρώνει το χαλί ο μουτσουνετεφτερόφιλός ο Dimitris Pappas που κάνει μια εξαιρετική εκπομπή για τους χανιώτες 8-10 το πρωϊ, Δευτέρα με Παρασκευή... 
Γελοιογραφεί τα χάλια μας, ο Soloup!