Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Σκουρλέτης: Σε εξέλιξη σχέδιο πολιτικής αποστασίας.

Ένα σχέδιο πολιτικής αποστασίας είναι σε εξέλιξη (...) από κυρίαρχα κέντρα με συνεννόηση με κέντρα της κυβέρνησης» ισχυρίστηκε στον ΣΚΑΪ ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, με αφορμή τις προσπάθειες του Μαξίμου για εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή.

«Να γίνει κατανοητό στον κόσμο ότι οποίος ψηφίζει για Πρόεδρο στο όνομα της επίπλαστης συναίνεσης ψηφίζει για συνέχιση...
των μνημονίων» ανέφερε χαρακτηριστικά, διερωτώμενος πώς είναι δυνατόν η αποστασιοποίηση βουλευτών από κεντρικές πολιτικές των κομμάτων τους.

Ερωτηθείς αν ισχύει το ίδιο με βουλευτές όπως η κ. Τζάκρη, ο κ. Παραστατίδης ή ο κ. Βουδούρης που έχουν προσέγγιση με τον ΣΥΡΙΖΑ, διευκρίνισε ότι ότι είχαν πάρει αποστάσεις εδώ και πολύ καιρό από τις πολιτικές των κομμάτων τους που δεν ήταν σύμφωνες με τις προεκλογικές τους διακηρύξεις.

Για τη συνταγματική αναθεώρηση ο κ. Σκουρλέτης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «δεν είναι μια διαδικασία εξπρές, ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσαμε».

Ο κ. Σκουρλέτης χαρακτήρισε ακόμη ως απόλυτα δίκαιο το αίτημα Ρωμανού για εκπαιδευτικές άδειες στο ΤΕΙ όπου πέτυχε την εισαγωγή του, κατηγορώντας την κυβέρνηση για αυταρχισμό και αναλγησία. «Αναγκάζονται να αλλάξουν το νόμο για να μην του δώσουν τη δυνατότητα να παρακολουθεί τα μαθήματα του» ανέφερε.