Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Ο Σαμαράς βαράει συναινέσεις

Σε ρόλο ΑΝΤ1 και Χούκλη τη νύχτα η νέα εκπομπή του Παύλου Τσίμα στον ΣΚΑΪ. Σε ρόλο Δράκουλα, ο πρώην υπ. Οικονομικών Χριστοδουλάκης, που μίλησε πολύ απλά, με το πάντα κουλ ύφος σαν καλημέρα, για «γενοκτονία».

♦ Μας έδειξε τα νύχια και η «γνωστή» οικονομολόγος Μιράντα Ξαφά, που μίλησε βέβαια για χρεοκοπία, σήκωμα καταθέσεων κ.λπ.

♦ Οσο ήρεμο ήταν το ύφος τους, άλλο τόσο...
τρομακτικοί ήταν.

♦ Η συνέχεια μάλλον στα αποψινά τοκ σόου. Δώσ' τα όλα, Πρετεντέρη!

♦ Και υπουργικούς θώκους έταξε στο διάγγελμα ο Σαμαράς. Θα μπουν αγεληδόν όλοι οι ανεξάρτητοι. Το θέμα είναι ποιους θα βγάλει. Μην τολμήσει και αγγίξει Βούλτεψη, Ντινόπουλο κ.λπ., θα γίνει χαμός. Οι καλύτεροι πελάτες.

♦ Σίγουρα θα μπει ο Ψαριανός υπουργός Πολιτισμού. Θα φέρει μάλιστα πίσω τα Ελγίνεια, με αντάλλαγμα το μπουφάν του, που είναι εξίσου αρχαίο με τα μάρμαρα.

♦ Υπουργός Οικονομικών ο Τατσόπουλος, για να γαμήσει από τη θέση αυτή και την υπόλοιπη μισή Αθήνα με διάφορα οικονομικά μέτρα.

♦ Ο Σαμαράς πριν από το διάγγελμα βαρούσε συναινέσεις.

♦ Να μη γίνει προεδρική εκλογή αύριο. Να γίνει δημοψήφισμα. Χαϊκάλης ή Αποστολόπουλος.

♦ Τη μήνυση Σαμαρά στον Χαϊκάλη κανένας δεν την κατάλαβε. Αν πλακώσει τις μηνύσεις για όσους λένε τα μύρια εναντίον του, θα 'πρεπε να κάνει τουλάχιστον 5.000.000 μηνύσεις.

♦ Καλό έκανε στον Λαζόπουλο η υπόθεση. Χαμός γίνεται στο γραφείο του. Του πάνε όλοι οι ντετέκτιβ τις παρακολουθήσεις για συζυγικές υποθέσεις να τις μοντάρει και να τις καθαρίσει. Δέχεται και βίντεο από τελετές γάμου και βαφτίσεις.

♦ Το παράκαναν με τον κόκκινο κύκλο στον Αποστολόπουλο στη συνάντηση Καμμένου-Τσίπρα. Ενα κανάλι είχε βάλει τον κόκκινο κύκλο γύρω από το κεφάλι του Τσίπρα.

♦ Είναι τρομερό. Μάθαμε μέχρι και ότι ο πρωθυπουργός που έλεγε ο Χαϊκάλης είναι ο Σαμαράς και καμία τηλεόραση, εφημερίδα, μπλογκ ή σάιτ δεν κατάφερε να ξετρυπώσει ακόμα, παρά το επίμονο ρεπορτάζ, ποιος είναι ο τραπεζίτης στον οποίο αναφερόταν.

♦ Κατατέθηκαν στη Βουλή ούτε λίγο-ούτε πολύ 46 τροπολογίες σε νομοσχέδιο με 15 μόνο άρθρα. Είναι αυτό που λέμε «λακκούβες με λίγο δρόμο», «διόδια με λίγο δρόμο» και άλλα ανάλογα. Στην περίπτωση αυτή έχουμε «τροπολογίες με λίγο νομοσχέδιο».

♦ Εχουν φοβερό χιούμορ όμως. Η παράταση του μνημονίου για δύο μήνες τρύπωσε στο νομοσχέδιο για την «Ιδρυση Παρατηρητηρίου Ανοιας»! Και 50 αλτσχάιμερ να έχεις μαζεμένα, δεν ξεχνιούνται με τίποτα τα μνημόνια.

♦ Μεγάλη εορταστική κίνηση χθες στην Ερμού. Μεγαλύτερη ακόμη στο Μαξίμου, όπου, μετά το διάγγελμα, πουλήθηκαν 7 τουλάχιστον μαξιλαράκια.

♦ Ευτυχώς υπήρχαν οι κυρίες με τα μαύρα της Βαρβακείου και οι κύριοι του Μαξίμου με τα μαύρα (υπουργεία...) που μοίρασαν και θα καταλάβει κάποιος κόσμος Χριστούγεννα.

♦ Το σχέδιο ήταν απλούστατο. Ο Χαϊκάλης παγίδευσε τον Αποστολόπουλο και ο Αποστολόπουλος τον Χαϊκάλη για να παραδώσουν το υλικό στον Καμμένο, που όμως είχε παγιδεύσει και τους δύο, αλλά τον ίδιο τον είχε παγιδεύσει με το βαλιτσάκι της η ΕΥΠ, την οποία όμως είχε παγιδεύσει η CIA, που την παρακολουθούσε η Μοσάντ, που την παρακολουθούσε η ΜΙΤ, την οποία παρακολουθούσε η Γκεστάπο Μέρκελ, που τα κάρφωνε όλα στον Σαμαρά για να δει τι στο διάολο γίνεται με τους 180.

♦ Υπάρχει και κάτι πιο απλό. Ολος αυτός ο θόρυβος γίνεται για να αποπροσανατολιστούμε από την ίδρυση του κόμματος Παπανδρέου.

Λάκης Μπέλλος από efsyn