Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Καμμένος: Στήσαμε παγίδα στον άνθρωπο του «κουμπαρά»… - Ξουλίδου: «Τα πήρε ο Μελάς… - Άννα Μισέλ: Γιατί τώρα η καταγγελία;

Καμμένος: Στήσαμε παγίδα στον άνθρωπο του «κουμπαρά» δύο φορές αλλά δεν ήρθε… 
Ο Καμμένος, ο οποίος νωρίτερα είχε μιλήσει για απόπειρα δωροδοκίας βουλευτή των ΑΝΕΛ, χωρίς να αναφέρει το όνομα του, μόλις η Σταυρούλα Ξουλίδου βγήκε στο BlueSky και είπε «εγώ είμαι», ζήτησε να παρέμβει στην εκπομπή.

Όπως είπε, μετά την καταγγελία για την απόπειρα δωροδοκίας, προσπάθησε να παγιδεύσει τον  «άνθρωπο του κουμπαρά», αλλά στα 2 ραντεβού, που του έκλεισε η Ξουλίδου, δεν πήγε.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ δεν σχολίασε την δεύτερη και πιο ηχηρή καταγγελία της Ξουλίδου, για την περίπτωση...
του Παναγιώτη Μελά, ενώ δεν αναφέρθηκε ούτε στο όνομα του γαλάζιου στελέχους που έστειλε email στην κυρία Ξουλίδου με την καταγγελία σε βάρος του κ. Μελά…
Από nonews-NEWS

Ξουλίδου: «Τα πήρε ο Μελάς μου κατήγγειλε γαλάζιο στέλεχος» 
Έξαλλος ο Μελάς, παρενέβη στην εκπομπή (BlueSky) κι απείλησε θεούς και δαίμονες για την βρωμιά σε βάρος του…
      
Η Σταυρούλα Ξουλίδου, βουλευτής των ΑΝΕΛ, βγήκε στην εκπομπή «Παρεμβάσεις»  του Άκη Παυλόπουλου (Bluesky) και κατήγγειλε στην ψύχρα, πως έχει email γαλάζιου στελέχους, που της λέει, ότι τα πήρε ο συνάδελφός της Π. Μελάς.
    
Την ίδια πρόταση, είπε η Ξουλίδου, πως είχε και η ίδια (για να τα πάρει, με σκοπό να φύγει από τους ΑΝΕΛ και να προστεθεί στη λίστα των 180, που χρειάζονται για την προεδρική εκλογή) και ενημέρωσε για την απόπειρα δωροδοκίας, τον πρόεδρο της.

Η Ξουλίδου είπε μάλιστα στον Μελά, ο οποίος βγήκε έξαλλος στο τηλέφωνο, πως θα του δώσει αύριο το όνομα του γαλάζιου στελέχους, που της έστειλε το email.

"Είναι βρώμικο αυτό, εγώ δεν έχω πάρει από κανέναν ούτε ένα ευρώ. Να μου δώσετε το όνομα για να του κάνω αύριο το πρωί μήνυση", είπε…

Από nonews-NEWS

Άννα Μισέλ: Γιατί τώρα η καταγγελία; 
Σκουρλέτης: Πολύ σοβαρή. Θέτει πολιτικό ζήτημα…
     
Χαμός. Ο Καμμένος, με αλήθειες ή και ψέματα (ακόμη δεν ξέρουμε), δημιούργησε απόψε εκρηκτική ατμόσφαιρα, με τις καταγγελίες, τα email και τα ονόματα (που πάντως δεν είπε στον αέρα) της Σταυρούλας Ξουλίδου.
Πρώτος παρενέβη στην εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου, μετά τον Καμμένο ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος χαρακτήρισε σοβαρή την καταγγελία.

Στη συνέχεια, η ομόλογός του στη ΝΔ, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, αναρωτήθηκε γιατί γίνεται τώρα η καταγγελία (το περιστατικό υποτίθεται σημειώθηκε πριν 2 μήνες) και «ξεμαλλιάστηκε» ελαφρώς με την βουλευτίνα των ΑΝΕΛ, Ξουλίδου.

Ο Σκουρλέτης είπε, πως πρέπει να κινηθεί η Δικαιοσύνη, καθώς το θέμα είναι σοβαρό και άφησε διάφορους υπαινιγμούς για το παρασκήνιο που λαμβάνει χώρα γύρω από τους 180 ψήφους, που χρειάζονται για την προεδρική εκλογή.

Η Άννα Μισέλ είπε μεν, πως για ότι επιλήψιμο πρέπει να επιλαμβάνεται η Δικαιοσύνη, αλλά αμφισβήτησε την ουσία των καταγγελιών της Σταυρούλας Ξουλίδου και αναρωτήθηκε γιατί οι καταγγελίες ‘γιναν με καθυστέρηση 2 μηνών…

Από nonews-NEWS