Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Μαζιώτης: Απόδοση δικαιοσύνης το κρέμασμα του Αδ. Γεωργιάδη στο Σύνταγμα

Ο φυλακισμένος Νίκος Μαζιώτης χαρακτηρίζει «υποκριτή» τον Άδωνι Γεωργιάδη, υποστηρίζοντας πως ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είναι συνεργός χιλιάδων δολοφονιών πολιτών. 
   
Στην… αντεπίθεση πέρασε ο αναρχικός και μέλος του Επαναστατικού Αγώνα Νίκος Μαζιώτης, απαντώντας από τις φυλακές Διαβατών στα σχόλια που έκανε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης.
   
«Οι δολοφόνοι και οι δήμιοι του λαού είναι πάντα υποκριτές» αναφέρει ο Μαζιώτης, συμπληρώνοντας πως ο Άδωνις Γεωργιάδης ενώ «είναι συνεργός χιλιάδων δολοφονιών πολιτών σε μαζική κλίμακα, θανάτων από αυτοκτονίες (περίπου 4.000), θανάτων από ασθένειες, από έλλειψη φαρμάκων, από πείνα και υποσιτισμό», κατηγορεί...
τους αναρχικούς – τρομοκράτες για δολοφονίες.
   
Στη συνέχεια, το μέλος του Επαναστατικού Αγώνα χρησιμοποιεί σκληρό λόγο, και τονίζει πως «απόδοση δικαιοσύνης και όχι δολοφονία θα ήταν ένας τέτοιος δολοφόνος, όπως ο Γεωργιάδης, να εκτελεστεί μπροστά σε χιλιάδες λαού στην πλατεία Συντάγματος και το πτώμα του να κρεμαστεί ανάποδα όπως έκαναν οι Ιταλοί Παρτιζάνοι στην πλατεία Λορέτο στο Μιλάνο στον ομοϊδεάτη του Μπενίτο Μουσολίνι».
   
Η απάντηση του Νίκου Μαζιώτη έρχεται μετά τα σχόλια του κ. Γεωργιάδη για το κείμενο που δημοσίευσε ο Μαζιώτης στο indymedia για την παρέμβαση του βουλευτή προκειμένου να μην μιλήσει τηλεφωνικά σε εκδήλωση στο Πολυτεχνείο.
   
«Βγαίνει ο Μαζιώτης στο Indymedia και με βρίζει ότι εγώ του έκοψα το τηλέφωνο, επικαλείται τα δικαιώματά του… Προσέξτε: είναι ένας αναρχικός τρομοκράτης που θεωρεί ότι πρέπει να καταργήσει όλους τους νόμους της φασιστικής μας κοινωνίας, βάζει βόμβες, αλλά αν του κόψεις το τηλέφωνο διαμαρτύρεται για την καταπάτηση των δικαιωμάτων του» είχε πει στο Βήμα ο Άδωνις Γεωργιάδης συμπληρώνοντας:
   
«Ποιων δικαιωμάτων του; Αυτών που αγωνίζεται να γκρεμίσει με το αίμα και τη βία ό,τι έκανε το αστικό μας καθεστώς; Βάζει βόμβες γι' αυτό… Καταλαβαίνετε σε τι κράτος ζούμε; Κατηγορεί εμάς ως φασίστες, επειδή του απαγορεύσαμε να πάρει τηλέφωνο από τη φυλακή και να εξηγήσει στους συντρόφους του πώς θα συνεχίσουν τον ένοπλο αγώνα τους».
  
Από efsyn