Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Προς απέλαση ο Ράιχενμπαχ

Αποφασισμένος να τα βάλει αποτελεσματικά με τα μνημόνια και με όσα κακά προκύπτουν από αυτά είναι ο Αντώνης Σαμαράς. Και εάν δεν μπορέσει να καταφέρει να εξαφανίσει τα μνημόνια, ο στηλοβάτης της Δεξιάς θα δείξει μηδαμινό έλεος σε όσα στοιχεία προκύπτουν από αυτό. Θα τα απελάσει.

Ο πρωθυπουργός, αφού σκέφτηκε και συμβουλεύτηκε τα δύο τέρατα της επικοινωνίας και του πολιτικού σχεδιασμού Λαζαρίδη και Παπασταύρου, και αφού χρησιμοποίησε την τεχνική διαλογισμού που κάνουν στη Μάνη “τι θα έκανε ο Μπαλτάκος”, αποφάσισε να απελάσει την Task Force και...
τον ίδιο τον Χόρστ Ράιχενμπαχ.

Ο Γερμανός πρωθυπουργός της Ελλάδας παρουσιάζει το κακό συνήθειο να συντάσσει εκθέσεις για την κατάσταση της χώρας με βάση τα πραγματικά στοιχεία. Τέτοιες συμπεριφορές αντιβαίνουν στην εικόνα της Ελλάδας που με το μυαλό του προσπαθεί να παρουσιάσει ο Έλληνας πρωθυπουργός και θα είναι απέναντί του ανελέητος και άκαμπτος.

Την ώρα που ο Σαμαράς υποστηρίζει δίπλα στη Μέρκελ πως η ανεργία πέφτει, ο κρύος ο Γερμανός υποστηρίζει στην έκθεσή του πως από το 2010 έως το 2013 έκλεισαν 214.000 μικρές επιχειρήσεις, ενω ο αθεόφοβος διατείνεται πως χάθηκαν 723.000 θέσεις εργασίας. Και τις μεταφράζει μάλιστα σε απώλειες 21 δισ. ευρώ.

Την ώρα που όλοι γνωρίζουν πως η ανεργία έχει υποχωρήσει κατά πέντε ολόκληρα δεύτερα δεκαδικά ψηφία.

Ο Γερμανός γράφει στην έκθεσή του κι άλλα άθλια.

Υποστηρίζει πως για να ανοίξει κανείς μια επιχείρηση στην Ελλάδα χρειάζεται με το καλημέρα 910 ευρώ, την ώρα που στην κανονική Ευρώπη αρκούν μόνο 343. Οι θρασείς που συνδέουν αυτή τη διαφορά με την ανταγωνιστικότητα αγνοούν πως καμία αγορά στην Ευρώπη δεν έχει πιο ανταγωνιστικούς εργαζόμενους.

Με τις απεργίες τους παράνομες, με τα δικαιώματά τους παρελθόν και την ασφάλισή τους δικό τους πρόβλημα.

Επίσης ο αλήτης ο Γερμανός λέει πως είναι τρεις φορές πιο ακριβή η μεταβίβαση περιουσιακών στοιχείων από ότι στην υπόλοιπη Ευρώπη. Και γιατί να είναι πιο φτηνή; Για να την πάρουν οι ξένοι;

Επίσης, ο διορισμένος ανώτατος Γερμανός άρχοντας της Ελλάδος τοποθετεί την Ελλάδα στην πρώτη θέση των μπαταχτσήδων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Στην Ελλάδα λέει, για να πληρωθείς από το κράτος πρέπει να περιμένεις τέσσερις μήνες, ενώ στην κανονική Ευρώπη λιγότερο από μήνα.

Όλα κι όλα, μιλάμε για τις πληρωμες των πολιτών. Οι δανειστές πάνε ταμείο μόνοι τους. Έχουν τα κλειδιά.

Για ολους τους παραπάνω λόγους, και επειδή το τι πραγματικά συμβαίνει στη χώρα το αποφασίζει μόνο ο Έλληνας πρωθυπουργός και ο πιστός του Ραν Τα Πλαν και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, ο Ράιχενμπαχ θα δει την έξοδο από τη χώρα. Ούτε για διακοπές δεν θα μπορεί να έρθει, εκτός εάν κάποιος φίλος του πάρει κάποιο ελληνικό νησί.

Να δούμε τότε, θα βγάλει κανένας οργανισμός ξανά συκωφαντικά για το success story του Αντώνη στοιχεία;