Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Θρίλερ: έθαψαν ζωντανή τη Ν.Δ. στη Χαλκιδική!

Πραγματικά ανατριχιαστική η υπόθεση που ήρθε στο φως χθες στη Χαλκιδική, μετά την καταγγελία των συγγενών της Νέας Δημοκρατίας ότι έγινε λάθος στη διαπίστωση του θανάτου της, με αποτέλεσμα να κηδευτεί και ουσιαστικά να πεθάνει με βασανιστικό τρόπο από ασφυξία, αφραγκία και μαλακία στις ενέργειές της ως κυβέρνηση, μέσα στον τάφο όπου οδηγήθηκε πρόωρα για τα 40 χρόνια της.

Ολα έγιναν χθες το απόγευμα στη Χαλκιδική. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, άνθρωποι που βρίσκονταν σε κοντινό τάφο άκουσαν τη Νέα Δημοκρατία να φωνάζει. Αμέσως ειδοποιήθηκαν η αστυνομία, το ΕΚΑΒ, η Μέρκελ και...
το Νομισματικό Ταμείο.

Η 40χρονη Ν.Δ. νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «MNIMONIUM» στις Βρυξέλλες τα τελευταία χρόνια και, σύμφωνα με τους θεράποντες δανειστές της Κομισιόν, άφησε την τελευταία της πνοή και το τελευταίο της ευρώ.

Σύμφωνα με την καταγγελία, πρέπει να υπήρξε τραγικότατο λάθος. Η Νέα Δημοκρατία ίσως είχε νεκροφάνεια, ίσως έπεσε σε κώμα και έγινε λάθος διάγνωση από την Κομισιόν και το ΔΝΤ, με αποτέλεσμα την τραγική κατάληξη.

Εντελώς αντίθετη άποψη έχουν όμως οι γιατροί του ΕΚΑΒ. Η 40χρονη είχε νεκρική ακαμψία, αφραγκία και ανάληψη καταθέσεων αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Είχε πεθάνει πολλές ώρες, μέρες, χρόνια πριν και θεωρούν αδύνατο να υπήρξε νεκροφάνεια.

«Δεν το πιστεύω» είπε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega ο γιατρός, λέγοντας μάλιστα ότι και το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο 10 λεπτά μετά την καταγγελία διαπίστωσε ότι η Ν.Δ. είχε νεκρική ακαμψία.

Κάναμε και καρδιογράφημα και τις υπόλοιπες εξετάσεις, είπε ο γιατρός του ΕΚΑΒ στο Mega κ. Πρετεντέρης, δεν υπήρχε άλλη ένδειξη. «Δεν μπορεί πολιτικό κόμμα με νεκρική ακαμψία να φώναζε και να χτυπούσε το φέρετρο» είπε χαρακτηριστικά.

Ο ιατροδικαστής θα δώσει απαντήσεις. Οπως και να 'χει η καταγγελία είναι ανατριχιαστική. Παιδάκια που έπαιζαν έξω από το κοιμητήριο άκουσαν φωνές λίγο μετά το θάψιμο και ξεχώριζε η φωνή του Αδωνη Γεωργιάδη, όπως ακριβώς στον καβγά με τον Γιώργο Βαρεμένο και τις αλλεπάλληλες εμφανίσεις του μετά σε όλα τα μέσα.

…………………………………………

Ο Σαμαράς λύγισε την τσέπη σε 6,3 εκατ. Ελληνες, όπως τα iPhone!

* Τραγελαφική ήταν η εικόνα στη Ν.Δ. τις τελευταίες ώρες της. Είναι χαρακτηριστικό ότι η πιο σοβαρή μακράν τις τελευταίες μέρες στην κυβέρνηση ήταν η Σοφία Βούλτεψη.

* Δεν πρέπει να γίνονταν τυχαία όλα αυτά. Πήγαιναν μάλλον να μας αποπροσανατολίσουν από την Αμφίπολη.

* Χθες μάλιστα είχαμε σημαντική πρόοδο στα ευρήματα: βρέθηκε ξάδελφος του Μεγαλέξανδρου, διορισμένος πρέσβης στα βάθη της Ανατολής.

* Στο «Ερρίκος Ντυνάν» που εξαγόρασε σε πλειστηριασμό θυγατρική της Τράπεζας Πειραιώς δεν θα υπάρχει σαλόνι, αλλά Σάλλα.

* Το «Ερρίκος Ντυνάν» αγοράστηκε από την Τράπεζα Πειραιώς μόνο 115 εκατ. ευρώ. Οσο περίπου ένα ράντσο.

* Υπάρχει λειτουργικότητα ανάμεσα στην Τράπεζα Πειραιώς και το νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν». Θα ζητάς δάνειο για φακελάκι και θα σ' το δίνει αμέσως.

* Ευτυχώς που υπάρχουν μερικά ευχάριστα και ξεχνιόμαστε. Η χώρα μας συγκαταλέγεται στην ομάδα των χωρών με τη μεγαλύτερη φτώχεια (23%) και προηγείται των Ισπανίας, Ρουμανίας και Βουλγαρίας, χωρίς να απειλούμαστε καν.

* Είμαστε στον ίδιο όμιλο και η βαθμολογία είναι:

Ελλάδα 23

Ισπανία 15

Ρουμανία 7

Βουλγαρία 4

* Ακόμη πιο ευχάριστη η είδηση ότι 6,3 εκατ. Ελληνες απειλούνται από τη φτώχεια. Τι απειλούνται; Τους έχει θερίσει.

* Τι λυγίζει το iPhone 6 plus όταν το βάζουμε στην τσέπη; Τίποτα δεν είναι αυτό. Ο Σαμαράς μόνος του λύγισε την τσέπη σε 6,3 εκατ. Ελληνες plus.

…………………………………………

Η πανηγυρική ομιλία Μητσοτάκη

«Κυρίες και κύριοι, τιτανοαξέχαστη Νέα Δημοκρατία.

Εις εμένα έλαχε ο κλήρος να χαιρετίσω και να πανηγυρίσω τα 40 χρόνια της πολυαγαπημένης μου Νέας Δημοκρατίας. Είναι αβάσταχτος ο πόνος γι' αυτή την επέτειό μας να σε γιορτάσωμε, πολυαγαπημένη μας και αλησμόνητη Νέα Δημοκρατία. Και σε λέω αλησμόνητη, γιατί δεν υπάρχεις. Ούτε ένα πρόσωπο δεν το πιστεύει αυτό.

Κέρινα πρόσωπα παντού. Πιο κέρινο του πρωθυπουργού. Εζησε δημιουργικά χρόνια στην παράταξη. Τα πιο δημιουργικά ήταν τα 11 χρόνια που έκανε ταβανοθεραπεία.

Μαύρα παντού γι' αυτή τη μεγαλειώδη επέτειό μας. Σοφία Βούλτεψη, Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου. Τις βλέπω και σπαράζω. Δεν νομίζω ότι κάποτε θα τολμούσαν να περάσουν έξω από τη Ρηγίλλης.

ΠΡΟΣΩΠΑ εντελώς κέρινα στο θλιβερότατο άκουσμα των δηλώσεων Μέρκελ, χέρια κρύα του Χρύσανθου Λαζαρίδη στον αποχαιρετισμό του πρέσβη μας στη Γερμανία.

Να επιχειρήσωμε όμως και την αυτοκριτική μας. Ακούω για πόλεμο κατά της φοροδιαφυγής και της διαφθοράς. Η διαφθορά εις την Ελλάδα δεν πρόκειται ποτέ να χτυπηθεί.Δεν ημπορεί να υπάρξει Ελλάς χωρίς διαφθορά. Εις τα λεξικά αι δύο λέξεις είναι συνώνυμες και ταυτόσημες. Δι' αυτό και εγώ ως πρωθυπουργός διέπραξα ελάχιστα εις τον τομέα αυτό. Αντιθέτως, εβοήθησα κατά το δυνατόν στην επέκτασή της…

Εχουμε πολλά να κάνουμε ακόμα. Ναι, η χώρα βυθίζεται, αλλά δεν ξεπουλήθηκε απόλυτα ακόμη. Με αυτά τα δήθεν μέτρα να κάνουμε προκοπήν; Δεν είναι δυνατόν… Ακόμη κυκλοφορούν άνθρωποι στον δρόμο…

Ακούω συνεχώς διά την ανάπτυξιν. Πού είναι όμως η ανάπτυξις των θανάτων; Ερώτημα θέτω.

Ακούω από την άλλην πλευράν την καραμέλα του ξεπουλήματος… Ομως όλα είναι θέμα τιμής. Εθνικά υπερήφανος, και σημειώστε το αυτό, είναι ο ακριβά ξεπουλημένος. Εθνικά ταπεινωμένος είναι ο ξεπουλημένος κοψοχρονιά.

Χρόνια πολλά και εύχομαι σε 1.000 χρόνια να είμαστε πάλι εδώ να εορτάσωμε τα 1.040ά γενέθλιά μας. Εγώ πάντως θα παρευρίσκομαι εδώ. Καλά σαράντα».

…………………………………………

 twitter
παίδες Ελλήνων
 Ε, ε, ε, ε, ε, έφυγε!

ΚΩΝ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ
Η Ελλάς είναι ένα ατέλειωτο χρεοκοπείο.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΡΑΛΛΗΣ
Πώς δεν θέλω ουουουουου; Θέλω ουουουουου στον Σαμαγά.

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ
Ο χαμός θα γίνει. Σε λίγες μέρες γιορτάζουμε τα 40 χρόνια πλεϊστέισιον.

ΑΝΓΚΕΛΑ ΜΕΡΚΕΛ
Μου έχει σπάσει τα @@@@@@@@ ο Σαμαράς με αυτά τα ραντεβού που μου ζητάει κάθε τόσο. Θα φάει κλοτσιές.

ΦΑΝΗ ΠΑΛΛΗ ΠΕΤΡΑΛΙΑ
Κατάντια. Η Νέα Δημοκρατία έφτασε από τη Φάνη Πάλλη Πετραλιά στην Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

Γ. ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ
Τα νόμιμα 40 χρόνια Νέας Δημοκρατίας είναι και ηθικά.

ΑΝΝΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
Να πάει να γα@@θεί η Νέα Δημοκρατία.

Θ. ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ
Δηλαδή η περίοδος των υποκλοπών ήταν χειρότερη από αυτή των κλοπών;

ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΑΜΗΛΟΣ
Θα φτάσουμε τα 50 χρόνια Νέας Δημοκρατίας. Να πληρωθούμε τις υπερωρίες όμως.

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
Χωρίς τη Νέα Δημοκρατία δεν θα με ήξερε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας που έχω.

Γ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
Ζήσαμε ιστορικές στιγμές αυτά τα χρόνια. Τότε που έγραφα τον προϋπολογισμό του κράτους στο χασαπόχαρτο.

ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
Ευχαριστώ τη Ζίμενς. Χωρίς αυτήν, δεν θα ήμουν στην επίζηλη υπουργική θέση να απολύω τον κόσμο.

Γ. ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ
Ποτέ δεν περίμενα ότι θα υπάρξουν χειρότεροι υπουργοί Οικονομικών από μένα.

Του Λάκη Μπέλλου από efsyn