Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

Το επάγγελμα που του ταιριάζει βρήκε ο Αντώνης Σαμαράς

Μετά από δεκαετίες αναζητήσεων κι αμέτρητες αλλαγές καριέρας, ο Αντώνης Σαμαράς βρήκε την κλίση που είχε από μικρό παιδί στην αρχαιολογία.

Αφορμή στάθηκε η επίσκεψή του στον τάφο που ανακαλύφθηκε στην Αρχαία Αμφίπολη, εκεί όπου παρέα με τις κάμερες διαπίστωσε πως έκανε χοντρά λάθη καριέρας όλα αυτά τα χρόνια.

“Έχω δοκιμάσει τον πιτσαδόρο, τον επαγγελματία βουλευτή, τον καταστροφέα κυβερνήσεων και τον πρωθυπουργό. Ποτέ όμως δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να βρεθώ μπροστά σε μια αρχαιολογική ανακάλυψη. Αυτό με έκανε να διαπιστώσω...
τι πραγματικά έπρεπε να κάνω όταν μεγαλώσω”.

Ο Αντώνης Σαμαράς φωτογραφήθηκε με το τείχος ενός τάφου ο οποίος δεν ξέρουμε σε ποιον ανήκει ακόμη, αλλά πολλοί ελπίζουν ότι εκεί μέσα θάφτηκε ο Μέγας Αλέξανδρος.

“Δεν υπάρχει αμφιβολία”, είπε ο Αντώνης Σαμαράς. “Εκεί μέσα είναι θαμμένος ο Μεγαλέξανδρος. Όμως ακόμη κι αν τελικά δεν είναι αυτός, εγώ θα δώσω εντολή να γίνει. Άλλωστε, σε περίπτωση που ο υπόλοιπος πλανήτης μάθει ότι ανακαλύψαμε τον Μακεδόνα βασιλιά, θα καταφέρω να χτίσω ένα μουσείο στο όνομά του για να προσλάβω όσους Καλαματιανούς δεν χώρεσαν στο Μουσείο της Ακρόπολης”.

Από polyfimoss