Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης νοιώθει μόνος και φοβάται…

Προσκλητήριο επιστροφής στη Ν.Δ. απηύθυνε ο Μάκης Βορίδης στον πρώην συναγωνιστή του, Γιώργο Καρατζαφέρη. Ο Γιώργος Καρατζαφέρης εμφανίστηκε θετικός στην πρόσκληση δηλώνοντας ότι στο παρελθόν αρνιόταν πεισματικά να επιστρέψει στην Ν.Δ. επειδή κανένας δεν τον είχε καλέσει. Γιατί ο Γιώργος Καρατζαφέρης είναι κύριος με τα όλα του και δεν πάει πουθενά ακάλεστος. Τώρα που τον κάλεσαν, θα πάει. Μάλιστα σχεδιάζει να πάρει μαζί του και τον Αϊβαλιώτη γιατί...
είναι ντροπή να πάει με άδεια χέρια.

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης έχει πάθει κατάθλιψη επειδή έχει μείνει στο ΛΑΟΣ ολομόναχος. Όμως τον  τελευταίο καιρό η κατάσταση του έχει χειροτερέψει επειδή κατάλαβε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι η επόμενη κυβέρνηση. Και θεωρεί ότι θα είναι πολύ οδυνηρό να τον βρουν οι κομμουνιστές μόνο του.

Η μόνη λύση είναι να επιστρέψει στην Ν.Δ. ώστε, όταν έρθουν οι κομμουνιστές να τον βρουν με παρέα. Με τον Άδωνη Γεωργιάδη και τον Μάκη Βορίδη. Μπας και μπουζουριάσουν τα υπόλοιπα φασισταριά και ξεχάσουν τον ίδιο.

Βέβαια η επιστροφή του Γιώργου Καρατζαφέρη στο στρατόπεδο των μνημονιακών θα είναι μια δύσκολη απόφαση αφού όπου βρεθεί και όπου σταθεί δηλώνει αντιμνημονιακός. Τουλάχιστον αυτό δήλωνε στο παρελθόν. Όχι όμως στο μακρινό παρελθόν γιατί τότε δήλωνε μνημονιακός.

Όπως και να έχει, ο Γιώργος Καρατζαφέρης θα κάνει την καρδιά του πέτρα και θα πάει στην Ν.Δ. Το πολύ – πολύ να ξαναδηλώσει μνημονιακός. Ευκολάκι.

Άλλωστε η Ν.Δ. αποτελεί τον φυσικό χώρο του Γιώργου Καρατζαφέρη όπως και κάθε φασισταριού που σέβεται τον εαυτό του. Το πως ξέφυγαν οι χρυσαυγίτες είναι απορίας άξιο. Εκτός και αν αυτοί λογίζονται ως νεοναζιστές και όχι ως φασίστες. Τότε αλλάζει το πράγμα. Γιατί η Ν.Δ. δεν δέχεται νεοναζί. Μόνο φασισταριά, για την ώρα.