Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

Ο Νίκος Μαστοράκης τώρα δικαιώνεται…

Πληροφορηθήκαμε από δημοσιεύματα ότι ο Νίκος Μαστοράκης  «πέτυχε» την περασμένη Παρασκευή  δικαστική απόφαση η οποία απαγορεύει στην τηλεκριτικό Ντέπυ Γκολεμά, να αναφέρεται στο όνομα του και τη ζητά  να διαγράψει από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facabook κάθε ανάρτηση που αναφέρεται σε εκείνον, αλλά και να μην ξανά τύχει να γράψει το οτιδήποτε γι’ αυτόν σε κάθε είδους μέσο κοινωνικής δικτύωσης -και μη!!!

 Συγκλονισμένος o ημεροδρόμος  από την απόφαση...
της δικαιοσύνης  που τόσο άμεσα έσπευσε να προστατεύσει τον απλό πολίτη Νίκο Μαστοράκη από την τηλεκριτικό Γκολεμά,  ανέσυρε και παρουσιάζει – στο video που ακολουθεί- τη μεγάλη στιγμή του ανδρός , από την οποία δεν μπορεί να προστατευτεί με κανένα  τρόπο, καθ ότι η ιστορία έχει αποφανθεί τελεσίδικα.
Για αυτήν ακριβώς τη στιγμή  στην οποία πρωταγωνίστησε, το όνομα του Νίκου Μαστοράκη θα γράφεται και θα προφέρεται από όποιον δεν ξεχνά  ακόμη κι αν υπάρξουν δεκάδες  δικαστικές αποφάσεις  για να τον προστατεύσουν.

 Αφορμή για να θυμηθούμε  καλοκαιριάτικά τον Μαστοράκη ήταν  δημοσίευμα από το Πρώτο Θέμα, το οποίο αναφέρει:

«Στο μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών συζητήθηκαν την περασμένη Παρασκευή τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ο Νίκος Μαστοράκης κατά της Ντέπυ Γκολεμά, ύστερα από την κόντρα που είχαν οι δυο τους στο Facebook με αφορμή την συναυλία όπου ήταν αφιερωμένη στις απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών, της Χαρούλας Αλεξίου».

Υ.Γ. Ποια  ακριβώς θέση εξέφρασε ο Νίκος Μαστοράκης για τις καθαρίστριες; Έχουμε την εντύπωση ότι εύκολα μπορεί να τη φανταστεί ο καθένας…

Δημήτρης Μηλάκας  από imerodromos