Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Ισραήλ: τηλεφωνική εντολή/απειλή για ξεσπίτωμα!

Ποιος από εμάς δεν εκνευρίζεται όταν του τηλεφωνούν από κάποιο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας για να του κάνουν μια μοναδική προσφορά; Ιδίως όταν το τηλεφώνημα μας διακόπτει από κάποια δουλειά και ιδίως όταν δεν έχουμε διάθεση να μιλήσουμε σε κανέναν.
   
Πώς όμως θα νιώθαμε αν ήμαστε Παλαιστίνιοι και, όταν σηκώναμε το σταθερό ή το κινητό μας τηλέφωνο, μια άγνωστη φωνή μάς ζητούσε να εγκαταλείψουμε το σπίτι μας...
το συντομότερο δυνατό;
  
Φυλλάδια, SMS και προσωπικές τηλεφωνικές κλήσεις καλούν τους κατοίκους της Γάζας να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους «το συντομότερο δυνατόν». Η ίδια φωνή, στα Αραβικά, διαβεβαιώνει τους απειλούμενους Παλαιστίνιους «θα επιστρέψετε στα σπίτια σας όταν σας το επιτρέψουμε!»
   
      
«Η Χαμάς και άλλες τρομοκρατικές οργανώσεις απέρριψαν την εκεχειρία και συνεχίζουν να επιτίθενται με ρουκέτες στο Ισραήλ. Έτσι ο ισραηλινός στρατός θα κάνει το παν για να πλήξει αυτούς  τους τρομοκράτες που εξαπέλυσαν ρουκέτες στις περιοχές της Σεγκαϊγια και της Ζαϊτούν. Για την ασφάλειά σας πρέπει να εγκαταλείψετε το σπίτι σας το συντομότερο δυνατό και να πάτε στο κέντρο της πόλης πριν από τις οχτώ το πρωί της Τετάρτης.
      
Θα σας ειδοποιήσουμε πότε μπορείτε να επιστρέψετε στο σπίτι σας.Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις δεν επιθυμούν να κάνουν κακό σε εσάς και την οικογένειά σας. Εκκενώνουμε την περιοχή για να σώσουμε τη ζωή σας. Αν δεν εγκαταλείψετε το σπίτι σας, θέτετε σε κίνδυνο τη ζωή σας και τη ζωή της οικογένειάς σας».
      
Κατά τα άλλα, «είναι φίλοι μας οι Γερμανοί -συγγνώμη, οι Ισραηλινοί».
     
Στο παρακάτω βίντεο που ανέβηκε πρόσφατα μπορείτε να δείτε τους αιμοσταγείς δολοφόνους του ισραηλινού στρατού με τα χέρια τους ακόμα βαμμένα με αίμα αθώων παιδιών να χορεύουν πανευτυχείς μέσα στα οχήματα μάχης μετά τη σφαγή στους ρυθμούς του «Happy» του Pharell Williams.
  
Από mao