Παρασκευή 3 Απριλίου 2009

Μήπως το νέο ήθος που επαγγέλλονται οι Οικολόγοι είναι μια ανθρώπινη τραγωδία;

Δείτε την αυτο-αγιογραφία Τρεμόπουλου από το Facebook
Αλλά δεν μας λέει πώς βγάζει τα προς το ζην.
Ρίξτε μια ματιά στο τι κάνει η Αντιγόνη, όπου ο Τρεμόπουλος είναι αντιπρόεδρος και έμμισθος από θηριώδη σε πόρους κρατικά και
ευρωπαϊκά projects www.antigone.gr/staff/ & http://www.antigone.gr/eu_projects/
Τι ιδεολόγος και μπούρδες; Πληρώνεται αδρά από πρότζεκτς. Προσέξτε και την λεπτομέρεια ότι το site είναι στα αγγλικά... και δεν έχει επιλογή για ελληνικά.
Μήπως το νέο ήθος που επαγγέλλονται οι Οικολόγοι είναι μια ανθρώπινη τραγωδία;
Λυπάμαι, για την ώρα πρέπει να μείνω ανώνυμος. Σας στέλνω τις πληροφορίες που είναι υπαρκτές και μπορείτε να τις διασταυρώσετε.
Το link στο facebook:

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όχι πάλι τα ίδια.
Πρώτα είχαμε τον πρόεδρο των Οικολόγων Βεργή. Τώρα τον επικεφαλής των Οικολόγων, Τρεμόπουλο. Δεν είναι έτσι. Δεν είναι δυνατόν να χρεώνετε στον Τρεμόπουλο την όποια δράση περιβαλλοντικών και Οικολογικών Οργανώσεων. Οι Οικολόγοι Πράσινοι ναι. Προσδιορίζει για ποιους μιλάμε. Δεν γράφω με …κουκούλα, ανώνυμα. Δεν θέλουμε σε καμία απολύτως περίπτωση να μας ταυτίζουν ειδικά με τον Τρεμόπουλο. Να είστε βέβαιοι ότι και στους Οικολόγους Πράσινους, υπάρχουν αξιολογότατα άτομα. Όμως, ένα από αυτά δεν είναι ο Τρεμόπουλος. Να θυμηθείτε μόνον τα παλιά με τους Οικολόγους Εναλλακτικούς. Θα δείτε τα ίδια μη αξιόλογα άτομα να πρωταγωνιστούν. Η ίδια πολιτική και οικολογική παιδεία υφίσταται και σήμερα. Τότε, την υπόθεση «Οικολογία», την πήγανε δέκα πέντε χρόνια πίσω. Τώρα αναστήθηκαν οι ίδιοι. Με τις ίδιες κατάπτυστες μεθόδους.
Όχι «Οικολόγοι» γενικά και αόριστα. Οικολόγοι Πράσινοι ναι.
Δεν θέλουμε με κανέναν τρόπο να μας συνδέει κάποιος με τον κάθε Τρεμόπουλο.
Ασλάνογλου Νίκος
Γραμματέας Οικολογικής Ομάδας Βέροιας.
Τηλ: 6946-381707