Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Γνωστή τηλεκριτικός ...λύσσαξε !!!

Έχει ξεφύγει τελείως το συνάφι διαφόρων φαιδρών, που επειδή βγαίνουν στην τηλεόραση, νομίζουν ότι όλος ο κόσμους τους προσκυνάει και είναι πάνω από νόμους και ...αστυνόμους.
Βρίζει ασύστολα σαν λιμενεργάτης την αστυνομία η τηλεκριτικός Ντέπυ Γκολεμά, επειδή τόλμησαν να της κόψουν κλήση.
Η "μικρή παραβασούλα" για την οποία έπρεπε να κάνουν -κατά την ψωροφαντασμένη κριτικό- τα στραβά μάτια οι "μπάτσοι";

Έλα μωρέ, ψιλοπράγματα:
Οδηγούσε δίκυκλο χωρίς να έχει άδεια, δίπλωμα, ασφάλεια μαζί της, χωρίς κράνος, μπήκε αντίθετα σε μονόδρομο, που μάλιστα ήταν και...
πεζόδρομος (!),με μηχανάκι που τελικά αποδείχθηκε ανασφάλιστο !!!!! Ψιλοπράγματα...

Με τη συνείδησή της είναι ήσυχη, γιατί είναι ένας ακόμη παραβάτης, που πιστεύει ότι οι αστυνομικοί γνωρίζουν όταν σταματούν κάποιον παραβάτη, ότι αυτός θα πήγαινε μόνο 20 μέτρα, ότι όντως έχει δίπλωμα, ασφάλεια κ.λ.π. κι ότι συνήθως φοράει κράνος, αλλά ειδικά αυτή τη φορά δεν το φόρεσε. Λες και οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν την πορεία της από τότε που καβάλησε το παπάκι, μέχρι εκεί που κατέβηκε και μετά γύρισαν το χρόνο πίσω και είπαν "εντάξει, δεν σε γράφουμε γιατί θα πας μόνο λίγα μέτρα για να πληρώσεις ένα πρόστιμο".
 
Ο δε συμψηφισμός με το χιλιοφορεμένο "τόσοι και τόσοι είναι πιό παράνομοι από μένα", στην περίπτωσή της έγινε: "Έσφαλα. Πιο πολύ και απο τον Παπακωνσταντίνου, τον χοντρό, και όλους τους απατεώνες που κυκλοφορούν ελεύθεροι...έσφαλα.".
 
Μάλιστα. Δηλαδή αν περπατάς στο δρόμο και σου τραβήξω την τσάντα απ΄τον ώμο, σου σπάσω το χέρι και σου κλέψω όλα τα χαρτιά, αν με πιάσουν να πώ "έλα μωρέ, σιγά το σφάλμα, εδώ άλλοι έφαγαν 60 δισεκατομμύρια ευρώ στο σκάνδαλο του χρηματιστηρίου, εμένα βρήκατε να πιάσετε;".
 
Δηλαδή επειδή δεν έπιασαν το κακοποιό των 100 κιλών παραβάσεων, πρέπει να μένουν ατιμώρητες όλες οι υπόλοιπες;

Υ.Γ. Το "βγήκα από την εφημερίδα" τι μας το λες; Κι εγώ όταν διηγήθηκα παρόμοιο περιστατικό σε φίλους είπα "βγήκα απ΄το γραφείο". Το "εφημερίδα" το λες για να τονίσεις μια επαγγελματική ιδιότητα, που θα έπρεπε να φοβίσει τους "μπάτσους";
Αϊ σοβαρευτείτε ρε !

Στέφανος Μπίτσης 
Από taxalia