Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Να βγαίνεις από το σπίτι και να φοβάσαι ότι θα πέσεις πάνω στον Αντώνη Σαμαρά. Εκεί μας καταντήσανε !!!

Ασθενής κι οδοιπόρος
Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο από την πρωτοβουλία του Αντώνη Σαμαρά να περπατήσει από τη Βουλή μέχρι το Μέγαρο Μαξίμου συνοδεία 28 φουσκωτών, αφήνοντας στο γκαράζ το αλεξίσφαιρο πρωθυπουργικό αυτοκίνητο με τα φιμέ τζάμια που τον κάνει να μοιάζει με μαφιόζο.

Οι εκπλήξεις για τον Πρωθυπουργό ξεκίνησαν πριν ακόμα βγει από τη Βουλή, όταν την προσοχή του τράβηξε ο κѠλ⓪ς μιας αστυνομικού που βρισκόταν στην κεντρική είσοδο του κτιρίου. «Βλέπω ότι έχεις πάρει τα καλύτερα μ⓪υνι@. Θέλω κι εγώ ένα τέτοιο», είπε στον...
Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ενώ στη συνέχεια ζήτησε να μάθει από την αστυνομικό τον τόπο καταγωγής της και τί χρώμα βρακί φοράει.

Η αστυνομικός του απάντησε ότι κατάγεται από τα Φάρσαλα αλλά είναι ταγμένη στην Καλαμάτα και πάει πάντα στη δουλειά ξεβράκωτη, οπότε ο Πρωθυπουργός, αφού έβαλε το χέρι του στο παντελόνι της για να βεβαιωθεί ότι του έλεγε την αλήθεια, της υποσχέθηκε να τη διορίσει στο Μουσείο Ακρόπολης.

Βγαίνοντας στη Βασιλίσσης Σοφίας, ο Αντώνης Σαμαράς πλησίασε κάτι αστυνομικούς που έπαιζαν κουτσό, ενώ δε δίστασε να φτάσει μέχρι την είσοδο μιας κλούβας των ΜΑΤ και να τους πετάξει μερικά κόκαλα. Μάλιστα, ρισκάροντας να κολλήσει καμιά αρρώστια, άπλωσε το χέρι του να χαιρετίσει τον διμοιρίτη, ο οποίος τελικά το πήρε και το έγλειψε σαν καλό σκυλί που είναι, αφού πρώτα διαβεβαίωσε τον Πρωθυπουργό ότι έχει κάνει όλα τα εμβόλια.

Ακολούθησε μια στάση στο περίπτερο για καπότες, όπου ο ιδιοκτήτης πρόσφερε στον Πρωθυπουργό ένα παγωτό ξυλάκι και λιπαντικό για το βράδυ των εκλογών. Ο Αντώνης Σαμαράς τα πήρε με ευχαρίστηση και δοκίμασε το λιπαντικό επιτόπου, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περαστικών που είχαν μαζευτεί γύρω του, γιατί νόμιζαν ότι μοιράζει 500άρικα.

Καθοδόν κι άλλοι πολίτες πλησίασαν τον Πρωθυπουργό ζητώντας λεφτά, με ιδιαίτερη περίπτωση εκείνη ενός Νιγηριανού από τον οποίο ο Αντώνης Σαμαράς αγόρασε ένα ξύλινο ελέφαντα για τη γυναίκα του.

Όταν ο Νιγηριανός έμαθε ότι είχε μπροστά του τον Πρωθυπουργό, μάζεψε την πραμάτεια του και το έβαλε στα πόδια, αφού φοβήθηκε ότι θα τον στείλει σε κανένα στρατόπεδο συγκέντρωσης να σπάει πέτρες.

Παίρνοντας τη στροφή για την Ηρώδου Αττικού, ο Αντώνης Σαμαράς εξήγησε στους συνομιλητές του πόσο δύσκολο είναι να είσαι πρωθυπουργός επί χούντας λέγοντας χαρακτηριστικά «Γ@μѠ το κεφάλι μου μ@λ@κ@ που έκλεισα την πιτσαρία στην Αμερική. Βασιλιάς θα ήμουν τώρα».

Τελικά ο Αντώνης Σαμαράς κατάφερε να φτάσει σώος κι αβλαβής στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου έκανε την προσευχή του κι άρχισε να μιλάει με τον Θεό, οπότε η συνοδεία του τον τράβηξε γρήγορα μέσα για να μην τον πάρει κανά μάτι και γραφτεί μετά ότι ο Πρωθυπουργός τα έχει εντελώς χαμένα.

by To Skouliki Tom

(Ανήθικο δίδαγμα: Να βγαίνεις από το σπίτι και να φοβάσαι ότι θα πέσεις πάνω στον Αντώνη Σαμαρά. Εκεί μας καταντήσανε.)

Από TheThreeMooges μέσω paganeli