Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Ο Λαλιώτης (αν και ΠΑΣΟΚ) μαζεύει σταυρούς για την Σακοράφα του ΣΥΡΙΖΑ!

Στο κυνήγι του σταυρού έχει ριχτεί η Σοφία Σακοράφα που παραιτήθηκε από βουλευτής και κατεβαίνει και αυτή υποψήφια ευρωβουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ.

Η είδηση όμως είναι η εξής:...
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του E-fimerida.com, ένας από τους σημαντικότερους υποστηρικτές της στη μάχη αυτή είναι ο Κώστας Λαλιώτης!

Το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, που διατηρεί παλαιόθεν φιλικές σχέσεις με την κ. Σακοράφα και τον σύζυγό της, δεν τις δίνει απλώς συμβουλές για το πώς θα κινηθεί στην προεκλογική μάχη.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες έχει δώσει το πράσινο φως και σε πολύ στενούς συνεργάτες του να βοηθούν την υποψήφια ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στη μάχη του σταυρού κινητοποιώντας παλαιούς ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ. Μάλιστα πολλά από τα τηλεφωνήματα, για το σκοπό αυτό, γίνονται μέσα από την Χαριλάου Τρικούπη (!), όπου ο κ. Λαλιώτης διατηρεί προσωπικό γραφείο ως πρόεδρος του Ιδρύματος "Ανδρέας Παπανδρέου" ενώ αρκετές συναντήσεις έχουν γίνει στο νέο σπίτι της βουλευτού στο Πασαλιμάνι.

Βέβαια, ο κ. Λαλιώτης δεν αποκλείεται -όπως το συνηθίζει- να αρχίσει τις διαψεύσεις αφού δεν θέλει να εκτίθεται για τις κινήσεις του δημοσίως. Όμως αυτή είναι η πραγματικότητα η οποία μάλιστα είναι ακόμη πιο έντονη στις γειτονιές της Β' Πειραιά όπου για πολλά χρόνια ο κ.Λαλιώτης εκλεγόταν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και είχε προσωπικό μηχανισμό και γραφείο.
ΚΩΣΤΑΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ

Από e-fimerida μέσω Σίβυλλα