Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Αφού διόρισε τη σύζυγό του στη Βουλή, τον έκαναν "καθηγητή Πανεπιστημίου" (ναι... παρακαλώ!), τώρα... Αν δεν ψηφίσουμε Ελιά, θα γίνουμε Ουκρανία… Ρε δεν γ@μι€στ€ γερμανοτσολιάδες!

… είπε, λίγο-πολύ, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Λεωνίδας Γρηγοράκος, σε ομιλία του στο Βόλο, το βράδυ της Δευτέρας.
 
Σύμφωνα με το www.magnesianews.gr, σχολιάζοντας το δίλημμα που έθεσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, για αποχώρηση από την κυβέρνηση, σε περίπτωση μικρών ποσοστών της «Ελιάς» στις...

ευρωεκλογές, ο Λεωνίδας Γρηγοράκος το χαρακτήρισε «λογικό» προσθέτοντας:
 
«Δεν μπορεί το ΠΑΣΟΚ που δε νομιμοποιείται από τα ποσοστά των εκλογών να συνεχίσει να είναι μέλος μιας κυβέρνησης, που δεν θα είναι σταθερή. Το διακύβευμα που τίθεται στις εκλογές στις 25 Μάη, είναι η σταθερότητα της κυβέρνησης και αν ο Ελληνικός λαός θέλει να στηρίξει μια κυβέρνηση που έχει βάλει πλάτη».
 
Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών δήλωσε ο Ελληνικός λαός πρέπει να διαλέξει αν θέλει τη σταθερότητα ή, το βράδυ των εκλογών μια κατάσταση πρωτόγνωρη για το λαό. «Θα πρέπει κάποια στιγμή όλοι μας, να απαντήσουμε σε κάποια ζητήματα και σε κάποια διλήμματα. Θέλουμε η χώρα να βγει από τα αδιέξοδά της, από τα μνημόνια και να ακολουθήσει το δρόμο της σταθερότητας ή θέλουμε η χώρα το βράδυ των εκλογών να είναι μια χώρα η οποία θα υποστεί αυτά που υπόκεινται οι χώρες της Βόρειας Αφρικής, της Ουκρανίας, της Τουρκίας;», ανέφερε χαρακτηριστικά.