Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Ελλάδα – Κύπρος θα ανταλλάξουν 12άρια στα Μνημόνια!

Εχουμε χάσει εντελώς τα αντανακλαστικά μας ως λαός. Ασχολούμαστε με τις ευρωεκλογές και δεν ασχολούμαστε με τη Γιουροβίζιον. Εγινε χθες στην Κοπεγχάγη ο πρώτος ημιτελικός και δεν είχε πάρει χαμπάρι κανένας.

Ευτυχώς στις 10.01 μόλις ξεκίνησε το πανηγύρι -και όχι «πανηγυράκι» που το αποκαλούν προκλητικά ορισμένοι απολίτιστοι- έριξε διαδικτυακό σύρμα το «Πάμε Λουκέτο»: «Ελληνες, ξυπνήστε! Ξεκίνησε η Γιουροβίζιον! Ολοι ΥΕΝΕΔ, συγγνώμη ΝΕΡΙΤ». Και καθηλωθήκαμε άπαντες.

Θα γίνουμε Ουκρανία, δήλωσε ο αναπλ. υπουργός Εσωτερικών, Λ. Γρηγοράκος, αν δεν ψηφιστεί η Ελιά. Η οποία Ουκρανία,  πρώτη και καλύτερη ήταν στον μεγαλύτερο θεσμό μετά το Μουντιάλ και...
το ελληνικό πρωτάθλημα.

Εμφανίστηκε και η Ρωσία, μέσα σε αποδοκιμασίες. Αντάλλαξαν μηδενικά με την Ουκρανία.

Η ελληνική αποστολή, που διαγωνίζεται αύριο, ακόμα να φτάσει, κύριε Γρηγοράκο, στην Κοπεγχάγη γιατί τη στείλαμε με το ΚΤΕΛ και την ταλαιπωρούμε. Πώς θα αποδώσουν τα παιδιά;

Ακόμη, εκτός του ότι θα γίνουμε Ουκρανία, όπως τόνισε ο Γρηγοράκος, αν δεν το ρίξουμε όλοι στην Ελιά, θα πέσουν ακρίδες, ποντίκια, γατοκέφαλα, κροκόδειλοι, λευκοί καρχαρίες, πιράν- χας και σαρδέλες. Επίσης ο Βενιζέλος θα πέσει στο φαγητό και ο Ολυμπιακός στη Β′ Εθνική και οι Ελληνες πέσαμε πάνω στη μετάδοση της Γιουροβίζιον μόλις το πήραμε χαμπάρι.

Και τι έγινε που ο Αδωνις Γεωργιάδης εισέβαλε στο στούντιο της ΝΕΡΙΤ, άρπαξε το μικρόφωνο καλεσμένου και πήρε τον λόγο; Το χειρότερο ήταν αυτό που έκανε μετά. Εισέβαλε σε δωμάτιο του «Ευαγγελισμού» και πήρε από ασθενή τη μάσκα οξυγόνου.

Αλλάζουν αυτόματα τα δελτία ταυτότητας, μέσω TAXIS. Θα αναγράφεται πια: «Υπηκοότητα: Γερμανική»

Μετά το δωρεάν ρεύμα, έχουμε κι άλλες εξίσου εντυπωσιακές προεκλογικές δεσμεύσεις από τον Τσίπρα:

• 1.500 δωρεάν λεπτά προς όλα τα κινητά
• Απεριόριστα μηνύματα, 100 βιντεοκλήσεις Νόβα
• Κουπόνια για τα «Μικέλ» και τα «Γρηγόρης»

Με το σύστημα της Γιουροβίζιον, να μπορεί δηλαδή να ψηφίζει κάποιος 20 φορές, η Ελιά μπορεί να έβγαινε και πρώτη στις εκλογές.

Ο Σαμαράς κοκορευόταν, ενώ έβλεπε τη Γιουροβίζιον, ότι μετά την έξοδο της Πορτογαλίας από το Μνημόνιο, μόνο η Ελλάδα και η Κύπρος παραμένουν στον θεσμό.

Η Κύπρος όμως δεν συμμετέχει φέτος στη Γιουροβίζιον. Παρά το γεγονός αυτό, ο κ. Σαμαράς ζήτησε από τους συνεργάτες του να διατηρηθεί η παράδοση και Ελλάδα και Κύπρος να ανταλλάξουν αύριο, στον δεύτερο ημιτελικό, 12άρια στα Μνημόνια.

«Σχόλια θαυμασμού», είπε στο τέλος της μετάδοσης η κυρία που μετέδιδε στη ΝΕΡΙΤ, «για την Ελλάδα που κατόρθωσε να είναι εδώ». Ναι, γιατί σκεφτόταν, «εδώ ο κόσμος καίγεται και η Ελλάδα της Γιουροβίζιον χτενίζεται».