Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Διορίστηκε κι ο τελευταίος Καλαματιανός και συζυγος της… Ολγας Τρέμη ως νέος πρόεδρος στο Ωνάσειο

Ο καθηγητής Νίκος Νικητέας, σύζυγος της Ολγας Τρέμη, νέος πρόεδρος στο Ωνάσειο

O Νίκος Νικητέας, σύζυγος της δημοσιογράφου Ολγας Τρέμη, θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο νέος πρόεδρος στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες  ο καθηγητής Νίκος Νικητέας αποδέχθηκε την πρόταση...
να αναλάβει την θέση του προέδρου του Κέντρο (η οποία είναι άμισθι) αντικαθιστώντας τον Ιωάννη Λεκάκη, ο οποίος παραιτήθηκε πριν από μερικούς μήνες.

Εκπαίδευση: 2ο Λύκειο Καλαμάτας

Ιατρική Σχολή: Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μετά από επιτυχείς εισαγωγικές εξετάσεις στις οποίες κατέλαβα την 21η θέση.

Πτυχίο Ιατρικής: 25 Ιανουαρίου 1988 από το Εθνικό και Καπο­δι­σ­τριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Βαθμός Λίαν Καλώς

Εξειδικεύτηκε στη Γενική Χειρουργική στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

Εν συνεχεία διετέλεσε Clinical Registrar και Honorary Research Fellow στο Department of Surgery, University of Birmingham, Queen Elizabeth Hospital. Από το 1995 έως το 1998 ήταν επιστημονικός Συνεργάτης της Ε’ Χειρουργικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών ( Υπεύθυνος του Τμήματος Λειτουργικών Παθήσεων Παχέος Εντέρου και Πρωκτού ) Το 1999 εξελέγη λέκτορας Χειρουργικής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Συγγραφέας μονογραφιών και κεφαλαίων σε ελληνικά και ξένα συγγράμματα. Συγγραφέας 47 διεθνών και ελληνικών δημοσιεύσεων και ανακοινώσεων. Εκπαιδευτής σε προγράμματα και σεμινάρια Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής.

Από olympia μέσω Σίβυλλα