Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Υποψήφιος ευρωβουλευτής Ποτάμι: Κάθε ελληνική οικογένεια να αδελφοποιηθεί με γερμανική!

Το «Ποτάμι» θέλει τους Γερμανούς του. Αυτό δείχνει το κείμενο του Σταύρου Τσακυράκη, υποψήφιου ευρωβουλευτή, με το οποίο προτείνει αδελφοποίηση κάθε ελληνικής οικογένειας με μία γερμανική!

Αυτή είναι η εξωφρενική πρότασή του σε άρθρο του στο metarithmisi.gr (http://www.metarithmisi.gr/el/readArchives.asp?catID=2&subCatID=17&textID=29667)! Στο κείμενο μεταξύ άλλων αναφέρει: «Αν για διαφόρους λόγους είναι αδύνατο να κάνουμε τις αλλαγές που απαιτούνται υπάρχει μια ριζοσπαστική πρόταση που έχει μεν το φοβερό...
μειονέκτημα να μην εμπιστεύεται την ικανότητά μας να πράττουμε με αυτονομία, φαίνεται, όμως, αποτελεσματική. Θα λύναμε όλα τα προβλήματά μας αν κάθε ελληνική οικογένεια προχωρούσε στην αδελφοποίησή της με μια γερμανική και ανέθετε σε αυτήν την πλήρη διαχείριση των οικονομικών της. Κάθε πρωί μέσω διαδικτύου ή τηλεφώνου θα έβγαινε το πρόγραμμα της ημέρας και το βράδυ θα γινόταν ο σχετικός έλεγχος. Θα εξανεμίζαμε το έλλειμμα πιο γρήγορα από όσο υπόσχεται ο κ. Α. Σαμαράς. Με την υπόδειξη των αδελφών μας θα πληρώναμε όλοι φόρους και θα περιορίζαμε την σπατάλη. Αυτή η καθημερινή επαφή θα είχε ασφαλώς και γενικότερα ευεργετικά αποτελέσματα στην παιδεία μας, στο σεβασμό των συμπολιτών μας και στην επικράτηση του κράτους δικαίου».

Σημείωση: ο Στ. Τσακυράκης δεν είναι κανένας «γραφικός». Είναι καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.