Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Ισχυρά μουγκανιτά στην περιοδεία του Θεοδωράκη

83 ευρώ έδωσαν για να πλησιάσει ο Θεωδωρακης τους ψηφοφόρους του και δεν τους έταξε τίποτα
Επαφή του Θεοδωράκη με τους ψηφοφόρους στο εκλογικό κέντρο. Τα συνθήματα μουυ-μουυυ-μουυυυ-μουυυυυυ και μουυ-μουυυυ-μουυυυυυυ δονούσαν την ατμόσφαιρα και έδιναν ρυθμό
Διαμονή, φαγητό, εισιτήρια και 83 ευρώ για γαλότσες, Τόσο στοίχισε στο Ποτάμι η επαφή του Θεοδωράκη με τους ψηφοφόρους και τα εγκαίνια εκλογικών κέντρων στην Ήπειρο. Πάντως στην ιστοσελίδα του κόμματος δημοσιεύθηκαν τα έξοδα από την επίσκεψη.

Χαρακτηριστικό είναι πως από την ανάλυση δεν ξεφεύγει τίποτα. Ούτε καν οι γαλότσες που φορούσε ο Σταύρος Θεοδωράκης όταν επισκέφθηκε εκλογικό τμήμα. Σύμφωνα λοιπόν με την…
απόδοση λογαριασμού, αυτές αγοράστηκαν με 83 ευρώ. 
Ο Θεοδωράκης με νεολαίο  χωρίς κομματικό παρελθόν που είναι κάπως επιφυλακτικός

Προβληματίζουν οι Διαφωνούντες με
την στρατηγική του κόμματος.
Συνολικά, το ταξίδι στη Ηπειρο κόστισε 3.576 ευρώ- 1.000 ευρώ λιγότερα δηλαδή από ότι η περιοδεία στην Κρήτη- ενώ από αυτά τα 3.130 προήλθαν από «εισφορές» φίλων. Μάλιστα, όπως σημειώνεται στο σχετικό πινακάκι που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα, για όλα τα έξοδα έχουν εκδοθεί τιμολόγια, με εξαίρεση εκείνα που εντάσσονται στην κατηγορία «διάφορα».

Πάντως οι πληροφορίες οτι υπήρξαν Ισχυρά μουνγκανιτα στην περιοδεία του Θεοδωράκη κυκλοφορούν στα Δημοσιογραφικά θεωρεία εδώ και κάποιες ώρες.

Από papaioannou-giannis