Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Έλα, δεν το πιστεύω: Ο Λιακουνάκος έδινε μίζες!

Απίστευτα είναι τα νέα από τη χθεσινή κατάθεση του πρώην αναπληρωτή διευθυντή του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, Αντώνη Κάντα στους εισαγγελείς διαφθοράς, κυρίους Μάλλη και Σταυρόπουλο. Σύμφωνα με αξιόπιστες δικαστικές πηγές ο άνθρωπος δεν έπαιρνε μίζες, αλλά είναι μυθομανής, καθώς κατηγορεί περισσότερους από δέκα γνωστούς επιχειρηματίες και στελέχη γερμανικών εταιριών ότι έδιναν μίζες με ουρά από το 1996 έως το 2002, δηλαδή επί των ημερών του εθνάρχη Σημίτη.

Είναι δυνατόν επί Σημίτη να υπήρχαν μίζες; Σε καμία περίπτωση, όπως υποστήριξε και ο Βενιζέλος το 2006 υπερασπιζόμενος, για τη γνωστή πεντακάθαρη υπόθεση των υποβρυχίων του Σκαραμαγκά, τον αδελφικό του φίλο και στενό του σύντροφο (με όλη την έννοια της λέξης) Άκη Τσοχατζόπουλο. Σύμφωνα με τις ίδιες αξιόπιστες πληροφορίες...
οι εισαγγελείς διαφθοράς αποφάσισαν να παραπέμψουν την υπόθεση σε ψυχίατρο όταν ο μυθομανής Κάντας υποστήριξε πως μεταξύ άλλων ο βασικός επιχειρηματίας που έδινε μίζες ήταν ο Θωμάς Λιακουνάκος!

Αν ο άνθρωπος, ο Κάντας, δεν ήταν εμφανώς ψυχικά άρρωστος, τότε θα μιλούσαμε για μία απάνθρωπη επίθεση λάσπης, όπως αυτές του ΣΥΡΙΖΑ κατά αυτής της κοπέλας που σέρνεται πίσω από τον Βενιζέλο, θα μιλούσαμε για μία εθνική προδοσία, σαν κι αυτές που ετοιμάζουν στην Κουμουνδούρου για τη Θράκη και το Αιγαίο, θα μιλούσαμε για μία τρομερή κατρακύλα του τόπου, όπως αυτή που θέλει να συμβεί ο Τσίπρας για να εξυπηρετήσει τον εαυτό του και το κόμμα του. Αλλά μιλάμε για μυθομανή, οπότε όλα είναι O.K!

Άκου εκεί ο Θωμάς Λιακουνάκος να δίνει μίζες… Ο άνθρωπος είναι ένας από τους μεγαλύτερους και περισσότερο πετυχημένους επιχειρηματίες στην Ελλάδα και μόνο κάτι άπλυτοι αναρχοκομμουνιστές δεν χαίρονται με τα κατορθώματα αυτού του ΕΛΛΗΝΑ, με όλα τα γράμματα κεφαλαία. Αλλά έτσι είναι οι αναρχοκομμουνιστές δεν μπορούν να χαρούν για την Ελλάδα, δεν μπορούν να χαρούν για την επιτυχία μεγάλων ΕΛΛΗΝΩΝ όπως ο Θωμάς Λιακουνάκος, θέλουν η χώρα να καταστραφεί, θέλουν όλα τα αποτύχουν γιατί τους αρέσει να ζουν στο σκοτάδι, τους αρέσει να μην εύχονται στις ονομαστικές γιορτές παρά μόνο στα γενέθλια, δεν θέλουν να ψωνίζουν τίποτα τις Κυριακές, δεν καταλαβαίνουν το μεγαλείο του ΕΘΝΟΥΣ μας, της εφημερίδας ενός άλλου μεγάλου ΕΛΛΗΝΑ.

Ξεχνάει κανείς ότι αυτοί οι άπλυτοι υποστήριζαν, οι γελοίοι οι ψεύτες, ότι Βενιζέλος και Τσοχατζόπουλος είχαν χρηματοδοτήσει την προεκλογική εκστρατεία του Γιάννη Μπουτάρη το 2006 με λεφτά του μεγάλου ΕΛΛΗΝΑ, Θωμά Λιακουνάκου; Ξεχνάει κανείς ότι αυτοί οι αποτυχημένοι έλεγαν πως ήταν παράλογα υψηλό, άρα και ύποπτο, το τίμημα της αγοράς του ξενώνα του Γιάννη Μπουτάρη στο Νυμφαίο από το μεγάλο ΕΛΛΗΝΑ, Θωμά Λιακουνάκο; Είναι τόσο άπλυτα αυτά τα ρεμάλια που για να εξυπηρετήσουν τον εαυτό τους και το τσογλανοκόμμα τους θα πουν κλέφτη ακόμα και τον Λαυρεντιάδη.

Δαιμόνια δικός σας Πίκος Απίκος   

Από alterthess μέσω paganeli