Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Μπανανία

Ο Παπαντωνίου είπε στον Τσουκαλά ότι πήρε την αποζημίωση από την ΑΣΠΙΣ-bank του Ψωμιάδη, η οποία αγόρασε το ελληνικό παράρτημα τη ABN-Amro το 2002

Ο Τσακαλώτος είπε στον Παπαντωνίου ότι αν είχε πατάξει μόνο τη δική του φοροδιαφυγή, η Ελλάδα δε θα έμπαινε στο μνημόνιο...

Ο Τσουκάτος είπε του Τσακαλώτου ότι το χαρτοφυλάκιό του στη JP MORGAN και την BLACK ROCK είναι περίπου όσο αυτό της χώρας. 

Ο Μητρόπουλος είπε του Τσουκάτου να δώσει τα λεφτά της Siemens σε δωρέες για τους άστεγους και...
τους εξαθλιωμένους του μνημονίου.

Ο Λιάπης είπε του Μητρόπουλου ότι αν δεν φορολογήσει την αμοιβή του 1 εκ. €, δε θα βάλει πινακίδες στο ντεσεβό του. 

Ο Μαντέλης είπε του Λιάπη να ασφαλίσει τουλάχιστον τον ξάδερφό του αν τυχόν συμβεί κάποιο ατύχημα και χρεωθεί τη χρεοκοπία της χώρας.

Ο Καμμένος ρώτησε τον Μαντέλη αν έχει λιμάνι το Αζερμπαϊτζάν, να ρθει με το σκάφος να φάνε σούσι με siemens-sauce.

O Τσοχατζόπουλος εξήγησε στον Καμμένο πώς δημιουργείται μία offshore εταιρία

Ο Παπαγεωργόπουλος είπε τον Τσοχατζόπουλο κλέφτη, εκείνος τάριξε στον Πανταγιά, αυτός με τη σειρά του στον Τσουκαλά, εκείνος κατηγόρησε τον Νεονάκη, αυτός με τη σειρά του τον Βουλγαράκη και συνοψίζοντας ο Βενιζέλος εξήγησε σε συνέντευξή του στον Πρετεντέρη ότι δε γέρνει ο Παπανικολής αλλά είναι στραβός ο γυαλός. Έτσι, βγήκαν όλοι μαζί το βράδυ στα μπουζούκια και πέταξαν ένα κάρο λουλούδια στον Αντώνη τον Ρέμο, διαψεύδοντας κάθε συνομωσιολόγο που ισχυρίζεται ότι δε μας χρεοκόπησε η τρόικα και δε μας καταδυναστεύει το ΔΝΤ. Είναι νομίζω ξεκάθαρο πια, για όλα φταίνε οι βάρβαροι. Το λέει και η Χρυσή Αυγή. Ας σκίσουμε το μνημόνιο, επιτέλους, και, ας φέρουμε τον Τζορτζ Κλούνι να σφυρίξει την έναρξη του πάρτι. Φτάνει πια με τη λιτότητα της αρπαχτής.
 
Από epikairo