Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Ο τελευταίος γύρος!

Τη Κυριακή που πέρασε 17/11/2013, η εφημερίδα ΕΘΝΟΣ είχε στη πρώτη σελίδα μία λεζάντα με τίτλο «Ο τελευταίος γύρος με τη τρόικα». Πολύ με μπέρδεψε παιδιά αυτός ο τίτλος. Να τρέχει ο Μπένυ το απέκλεισα, να παίζει μποξ ο Σαμαράς δε το βλέπω, γιατί έχει πρόβλημα στο μάτι, να χορεύει σε διαγωνισμό ο Στουρνάρας , δεν…

Έχει “κλειδώσει” η φαντασία στο κενό, η γνώση δεν απαντάει στο τηλέφωνο και μένω μόνος να ψάχνω, τι εστί «Γύρος»!

Ξαφνικά φτάνει στο μπλογκ μία φωτογραφία ντοκουμέντο (από ειδικό-μυστικό συνεργάτη) που...
με βοήθησε να ξεδιαλύνω τι ήταν αυτός ο γύρος. Μα τόσο κακό για μία ”πίτα γύρο”; Δε το πιστεύω, ήταν δύσκολο να παραγγείλουν μερικές παραπάνω; Μα να έχει αγωνία ο λαός με το αύριο, και να κάνουν θέμα διαμάχης το γιαουρτοσκόρδιο;  Βρε τσιγκούνη Σαμαρά, τζάμπα μας άγχωσες!

Εγώ πάντως αυτό που κατάλαβα όταν είδα τη φωτογραφία, είναι πως ξαφνικά πείνασα, μιλάμε για μεγάλη πείνα…

Στα σοβαρά τώρα, θα το φωνάζω όσο μπορώ θυμίζοντας το στίχο «Tο παιχνίδι είναι στημένο και από πριν ξεπουλημένο». Μη νομίζετε ότι τους ενδιαφέρει για εμάς, βάλτε τα πράγματα κάτω και δε μπορεί, κάποια στιγμή θα συνειδητοποιήσετε ότι μας κοροϊδεύουν. Μη βάζουμε τον εγωισμό ή το βόλεμα πάνω από τους συνανθρώπους μας. Τώρα αρκετοί νιώθουν ασφαλείς, μα  κάποια στιγμή η οικονομική δυστυχία, θα χτυπήσει και τη δική τους πόρτα.

Το 2014 θα αρχίσουν να σκάνε αρκετά από αυτά που κρύβουν τώρα, τα νούμερα δεν βγαίνουν, δυστυχώς. Μη τους αφήσουμε να συνεχίζουν το καταστροφικό έργο τους.

” Το αύριο ανήκει σε αυτούς, που θέλουν να το ζήσουν.”

Από outelogos μέσω paganeli