Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2013

Ο Χρήστος Πρωτόπαπας, ο εργατοπατέρας τραπεζοϋπάλληλος, είναι ο πρόεδρος της εταιρίας που θα βγάζει στο σφυρί τα σπίτια των Ελλήνων!

Προχθές αποκαλύψαμε στον Λόγιο Ερμή, τον νόμο που περάσανε από την βουλή οι κύριοι της κυβέρνησης, δημιουργώντας το κέντρο εισπραξης ασφαλιστικών εισφορών, του οποίου η αρμοδιότητα θα είναι η αναγκαστική κατάσχεση περιουσιών για αυτούς που χρωστάνε ποσά άνω των 5000€. (Βλέπε εδώ)

Πρόεδρος αυτής της εταιρίας λοιπόν είναι ο πρώην εργατοπατέρας και μέγα-σύντροφος του ΠΑΣΟΚ κύριος... Χρήστος Πρωτόπαπας, ο οποίος θα βγάζει στο σφυρί την δημόσια και...
την ιδιωτική περιουσία του Ελληνικού λαού.

Ο Χρήστος Πρωτόπαπας γεννήθηκε το 1956 στα Χανιά. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στην ΑΣΟΕΕ και από το 1978 ήταν υπάλληλος της Εθνικής Τράπεζας.

Είχει αναπτύξει έντονη συνδικαλιστική δράση από τα φοιτητικά χρόνια ως σήμερα, με αποκορύφωμα την εκλογή του ως Πρόεδρος της ΓΣΕΕ στο διάστημα 1993-1996. Εξελέγη Βουλευτής Β' Αθηνών με το ΠΑΣΟΚ το 1996 και επανεξελέγη το 2000, 2004, 2007 και 2009. Διατέλεσε Υφυπουργός Εργασίας & Κοινωνικών Ασφαλίσεων στο διάστημα 1996-2001 και Υπουργός Τύπου & Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης στο διάστημα 2001-2004. Τον Οκτώβριο 2010 ήταν πρόεδρος της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής για το σκάνδαλο των ομολόγων, βγάζοντας λάδι τον Μειμαράκη και τον Αλογοσκούφη

Εμείς δε θα πούμε '' Να κι άλλος ένας εκπρόσωπος των συντεχνιακών συμφερόντων ο οποίος χρησιμοποίησε τον συνδικαλισμό για να μεταπηδήσει στην πολιτική''. Δε θα αναρωτηθούμε ''σαν πρόεδρος της ΓΣΕΕ προάσπιζε τα συμφέροντα των εργαζομένων ή έπαιζε διπλό παιχνίδι''. Ούτε θα πούμε ότι ''ανήκει στην κατηγορία των πολιτικών οι οποίοι καταλαβαίνεις ότι σε κοροϊδεύουν μέχρι και από το ύφος με το οποίο μιλάνε'' καθώς ο Ελληνικός λαός αποφάσισε και τον έκρινε στις βουλευτικές εκλογές Μαΐου 2012 όπου και απέτυχε να εκλεγεί βουλευτής.
Μήπως πρέπει κάποιος να προτείνει να πάει ο Χρήστος στην Παγκόσμια Τράπεζα (έχει και προϋπηρεσία στις τράπεζες) και όχι ο αποτυχημένος υποψήφιος δήμαρχος Παπουτσής;

"logiosermis" μέσω "Σίβυλλα"

Απάντηση Χρήστου Πρωτόπαπα στον Πάνο Λελιάτσο σχετικά με το δημοσίευμα που τον φέρει πρόεδρο της εταιρίας που θα βγάζει στο σφυρί την δημόσια και την ιδιωτική περιουσία του Ελληνικού λαού 
Χρήστος Πρωτόπαπας

Προς τον κ. Πάνο Λελιάτσο

Πληροφορήθηκα μέσω του blog www.logiosermis.net ότι διαδίδετε δια των social media ότι «είμαι πλέον πρόεδρος της εταιρίας που θα βγάζει στο σφυρί την δημόσια και την ιδιωτική περιουσία του Ελληνικού λαού».

Το δημοσίευμά σας είναι απολύτως ψευδές και συκοφαντικό εις βάρος μου.

Η εταιρία «ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΝΓΑΙΑ ΑΕΕΑΠ» είναι 100% θυγατρική της Εθνικής Τράπεζας και ασχολείται με αγορές- πωλήσεις- εκμετάλλευση ακινήτων, αλλά ουδεμία σχέση έχει με την περιουσία του Ελληνικού λαού (διαχειρίζεται δική της περιουσία), ουδεμία σχέση έχει με τις κινήσεις του Υπουργείου Οικονομικών, και φυσικά ουδεμία σχέση έχει με τους ισχυρισμούς σας για εκποιήσεις ακινήτων πολιτών που χρωστούν στο δημόσιο ή στις Τράπεζες.

Επειδή το δημοσίευμά σας προδήλως με συκοφαντεί, κατανοείτε ότι αν δεν επανορθώσετε το ταχύτερο είμαι αναγκασμένος να καταθέσω αγωγή και μήνυση εις βάρος σας.

Η προσπάθεια «πολιτικής προβολής» σας ως υποψηφίου των ΑΝΕΛ κατανοείτε ότι δεν μπορεί να στηρίζεται ανεύθυνα σε ψευδείς και συκοφαντικές επιθέσεις.

Χρήστος Πρωτόπαπας

Από triklopodia