Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Ο "γελωτοποιός του ΣΥΡΙΖΑ" υπόσχεται γέλια μέχρι δακρύων στην αυριανή συνεδρίαση.

Απάντηση Τατσόπουλου, στον Μουλόπουλο...
«Γέλια μέχρι δακρύων» στην αυριανή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, υπόσχεται ο Πέτρος Τατσόπουλος, ο οποίος, όπως  όλα δείχνουν, βρίσκεται κοντά στη διαγραφή.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε απάντηση στο άρθρο του Βασίλη Μουλόπουλου στην Αυγή στο οποίο μεταξύ άλλων τον χαρακτηρίζει ως «γελωτοποιό» και «βιζιτού» γράφει χαρακτηριστικά...
στο Facebook:

«O γελωτοποιός του ΣΥΡΙΖΑ. Αύριο στην κοινοβουλευτική ομάδα. Για μία και μοναδική παράσταση. Γέλια μέχρι δακρύων.» 
Στο άρθρο του ο Βασίλης Μουλόπουλος με τίτλο: «Είμαστε όλοι Τατσόπουλοι» γράφει μεταξύ άλλων: «Και υποψιάζομαι ότι όλοι αυτοί που του την πέφτουν υποκινούνται από το ποταπό αίσθημα του φθόνου απέναντι σε έναν Άνδρα και σε έναν Πολιτικό (παρακαλώ τη διόρθωση, με Α και Π κεφαλαία), που κατά δήλωσή του έχει "γ@@@@@@ τη μισή Αθήνα».

Σε άλλο σημείο αναφέρει: «Όταν ο Πέτρος, που πάει παντού (εδώ πάει ένα καλό σατιρικό σκίτσο που να τον παρουσιάζει ως βιζιτού), δήλωνε "είμαστε όλοι χρυσαυγίτες", έκανε μια ιδιοφυή πολιτική κίνηση που οι μαοσταλινικοί του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούσαν να κατανοήσουν: έκανε τη μεγάλη υπέρβαση των διαχωριστικών γραμμών, έβαλε τη βάση για ένα παλλαϊκό μέτωπο σωτηρίας της χώρας χωρίς αποκλεισμούς.».

Καταλήγει δε ως εξής: «Κάθε κόμμα θα πρέπει να έχει τον γελωτοποιό του. Η Ν.Δ. έχει τον Άδωνι, το ΠΑΣΟΚ τον Πάγκαλο κι εμείς τον Τατσόπουλο»
 
Από nonews-NEWS

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο του Βασίλη Μουλόπουλου

Είμαστε όλοι Τατσόπουλοι
    16.11.2013
Του Βασίλη Μουλόπουλου

Διαφωνώ με τις κριτικές εναντίον του Π. Τατσόπουλου για τις τοποθετήσεις του για την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, τον Π. Λαφαζάνη, τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, το σκίτσο του Δ. Χαντζόπουλου. Τη σάτιρα. Και υποψιάζομαι ότι όλοι αυτοί που του την πέφτουν υποκινούνται από το ποταπό αίσθημα του φθόνου απέναντι σε έναν Άνδρα και σε έναν Πολιτικό (παρακαλώ τη διόρθωση, με Α και Π κεφαλαία), που κατά δήλωσή του έχει "γ@μήσ€ι τη μισή Αθήνα".

Ποιος από όλους αυτούς μπορεί να επιδείξει μια τέτοια επίδοση; Ποιος μπορεί να καυχηθεί ότι έχει πάει με 200.000 γυναίκες (τόσο είναι περίπου το 50% του ενεργού σεξουαλικά γυναικείου πληθυσμού της πρωτεύουσας). Και ταυτόχρονα να μιλάει καθημερινά στα μισά ραδιοτηλεοπτικά μέσα της Ελλάδας; Ποιος, ζηλιάρηδες, ποιος;

Εγώ είμαι στο πλευρό του. Τον θαυμάζω, τον τιμώ.

Και υπακούοντας στη σκέψη του (είναι καθήκον της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ να εκδώσει ένα βιβλιαράκι με τίτλο "Η σκέψη του Πέτρου"), όπως τη διατύπωσε στο (ελεύθερο) "Βήμα FM" την περασμένη Πέμπτη, προχωρώ με την "ελευθερία του συνειρμού", "να κάνω αναγωγές που θα σας βάλουν να σκεφτείτε".

Όταν ο Πέτρος, που πάει παντού (εδώ πάει ένα καλό σατιρικό σκίτσο που να τον παρουσιάζει ως βιζιτού), δήλωνε "είμαστε όλοι χρυσαυγίτες", έκανε μια ιδιοφυή πολιτική κίνηση που οι μαοσταλινικοί του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούσαν να κατανοήσουν: έκανε τη μεγάλη υπέρβαση των διαχωριστικών γραμμών, έβαλε τη βάση για ένα παλλαϊκό μέτωπο σωτηρίας της χώρας χωρίς αποκλεισμούς.

Η ιδέα μιας "Χρυσής Αυγής με ανθρώπινο πρόσωπο", ήταν μια ιδιοφυής πολιτική κίνηση που υπονόμευε το φλερτ του Φ. Κρανιδιώτη με τη βάση της Χ.Α.

Συντρόφισσες και σύντροφοι, ακόμη και αν δεν υπήρχε ο Π. Τατσόπουλος, θα έπρεπε να τον εφεύρουμε. Στις δύσκολες ώρες που ζούμε χρειάζεται και κάποιος με πηγαία αίσθηση της σάτιρας για να "κάνει το χειλάκι μας να σκάσει".

Κάθε κόμμα θα πρέπει να έχει τον γελωτοποιό του. Η Ν.Δ. έχει τον Άδωνι, το ΠΑΣΟΚ τον Πάγκαλο κι εμείς τον Τατσόπουλο. Ήγγικεν η ώρα να αναγνωρίσουμε τα χαρίσματα του Ανδρός, να τον στηρίξουμε να αντιμετωπίσει της αήθεις επιθέσεις που δέχεται και να αναφωνήσουμε: "Είμαστε όλοι Τατσόπουλοι".

ΥΓ.: Προειδοποίηση προς σοβαροφανείς μαρξιστές, λενινιστές, τροτσκιστές, σοσιαλιστές, φεμινιστές υπεύθυνους κεντροαριστερούς κ.λπ.: το κείμενο είναι σατιρικό και σας απαγορεύω να με στοχοποιήσετε. Αλλιώς θα βάλω το Mega να σας καταγγείλει!

Από avgi

Εξω φρενών ο «γελωτοποιός του ΣΥΡΙΖΑ» - Kάλλιο αργά παρά ποτέ...
Τατσόπουλος για Μουλόπουλο: Δεν θα ανεχτώ πλέον τίποτε κι από κανέναν!

«Κάθε κόμμα θα πρέπει να έχει τον γελωτοποιό του. Η Ν.Δ. έχει τον Άδωνι, το ΠΑΣΟΚ τον Πάγκαλο κι εμείς τον Τατσόπουλο». Αυτά, τα τουλάχιστον προσβλητικά, έγραφε ο «σύντροφος» Βασίλης Μουλόπουλος σε άρθρο του στην Αυγή για τον Πέτρο Τατσόπουλο  και οι zoornalistas αναρωτιόντουσαν τι απαντάει ο συγγραφέας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στις λοιδωρίες του τέως βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην στελέχους του ΔΟΛ.

Τελικά ο Τατσόπουλος απάντησε το πρωί της Δευτέρας στον Μουλόπουλο μέσω fb όπου ανέφερε: «Ο γελωτοποιός του ΣΥΡΙΖΑ. Αύριο στην ΚΟ. Για μία και μοναδική παράσταση. Γέλια μέχρι δακρύων»
Την ανάρτηση Τατσόπουλου σχολίασε κι ο φίλος του συγγραφέα, σκηνοθέτης Νίκος Ζερβός, ο οποίος παρεμβαίνοντας, τον προέτρεψε να μην ανεχθεί άλλες προσβολές από «αριστερούς δεινόσαυρους του πνεύματος».«Δεν θα ανεχτώ, τίποτε Νικόλα. Να είσαι βέβαιος. Τίποτε και από κανέναν», ήταν η απάντηση του..  βουλευτή Τατσόπουλου στο σχόλιο  Ζερβού.
Υ.Γ Αφού έχουν αποφασίσει να «καθαρίσουν» τον Τατσόπουλο γιατί δεν το κάνουν απευθείας αλλά τον εξευτελίζουν με τέτοιο τρόπο; Βέβαια δεν φταίνε μόνο οι της Κουμουνδούρου αλλά κι ο ίδιος ο Τατσόπουλος που έπρεπε ήδη να έχει αποχωρήσει  μη ανεχόμενος «προσβολές από αριστερούς δεινοσαύρους» οπως λέει κι ο φίλος του ο Ζερβός. Meglio tardi che nai...

Από zoornalistas