Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Underwater love

Κρίση ξέσπασε στις σχέσεις Βενιζέλου-Αβραμόπουλου, αφού ήρθε το φθινόπωρο και τα καλοκαιρινά φλερτ διαλύονται με τις πρώτες ψιχάλες. Όλα δείχνουν πως η κόντρα Βενιζέλου-Αβραμόπουλου οφείλεται στο ζήτημα της σύμβασης του 2010 για τα υποβρύχια, αν και δεν αποκλείεται να έχουν τσακωθεί για καμιά γκόμενα.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος είναι στο στόχαστρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ξύπνησε ξαφνικά και προανήγγειλε –δια του Αλέξη Τσίπρα- πως...
θα ζητήσει σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το ζήτημα της σύμβασης των υποβρυχίων του 2010, που φέρει τις υπογραφές του Ευάγγελου Βενιζέλου και του Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

Αυτές οι εξεταστικές επιτροπές είναι εντελώς γελοίες αλλά είναι χρήσιμες επειδή η χώρα είναι υπό κατοχή –και θα είναι υπό κατοχή τουλάχιστον για τον επόμενο αιώνα-, οπότε, αν βλέπουν οι Έλληνες τον Άδωνι Γεωργιάδη να πλακώνεται με την Ζωή Κωνσταντοπούλου σε καμιά εξεταστική επιτροπή της Βουλής και καμιά 100στή καθυστερημένοι δημοσιογράφοι να μιλάνε συνέχεια γι’ αυτό, θα νομίζουν πως έχουμε δημοκρατία και πως η χώρα είναι ανεξάρτητη.

Αίσθηση προκαλεί το φλερτ Τσίπρα-Αβραμόπουλου αλλά δεν θα έπρεπε, αφού ο Σαμαράς και η ακροδεξιά ομάδα του έχουν τελειώσει και πάμε για κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-Νέας Δημοκρατίας, που θα στείλει τον Βενιζέλο στο δικαστήριο, σε μια προσπάθεια να πείσει πως στην χώρα γίνεται κάθαρση, ενώ η χώρα είναι για τον πούτσο καβάλα και η πλειοψηφία των πολιτών και των πολιτικών είναι καθάρματα.

Καλή σας μέρα!

Εγραψε ο Pitsirikos