Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

O Αλαφούζος και τα δύο ιερά τέρατα της κίτρινης δημοσιογραφίας εξακολουθούν να επωάζουν το αυγό του φιδιού...

Ο κατήφορος του Γιάννη Αλαφούζου δεν έχει τέλος. Ειδικά τώρα που έχουν συναντηθεί στο ίδιο κανάλι το δύο "ιερά τέρατα" του κιτρινισμού.
Ο Ευαγγελάτος λοιπόν παρουσίασε στο δελτίο "συνάδελφο-δολοφόνο" του Χρυσαυγίτη αυτό τουλάχιστο έγραφε από κάτω η αλανιάρα τιτλέζα.
Η ξεφτίλα του καναλιού του Αλαφούζου δεν έχει όρια. Άσε που το πιο πιθανό είναι να πρόκειται για...
κάποιον από τα κούριερ με τα οποία ο Ευαγγελάτος μοιράζει τα ψώνια του ηλεκτρονικού καταστήματός του.
Ο (και) εφοπλιστής Αλαφούζος άνοιξε για τα καλά την πόρτα του και επωάζει το αυγό του φιδιού...Και δεν είναι ο μόνος εφοπλιστής που περιθάλπει την εγκληματική οργάνωση...

Από το kourdistoportocali

Παπαδημούλης: Είναι βρωμιάρης ο Ευαγγελάτος...  
Ο Παπαδημούλης άρχισε να τα χώνει γενικά για τους κίτρινους δημοσιογράφους και τα κανάλια, στα οποία υπηρετούν.
Θορυβημένη η Σία Κοσιώνη, του ζήτησε διευκρινισεις.
" Δεν καταλαβαίνω τι λέτε? Εννοείτε και εμας εδώ?".
Και ο Παπαδημούλης ευθέως και στα ίσια, της είπε "  ναι, εδώ, πριν από δυο ώρες σε εκπομπή του σταθμού σας (Ευαγγελάτος) παρουσιάζατε τον χρυσαυγίτη σαν αριστερό. Αυτά είναι βρωμιές. Αυτά είναι βρωμιές"  .
Προς δόξαν του ιερού τέρατος του κιτρινισμού, Ευαγγελάτου...

Από nonews-NEWS 


Ο ΣΚΑΪ μεταφέρει την έδρα του στο εξωτερικό 
Κάτι η δήλωση του Μπάμπη Παπαδημητρίου για την «σοβαρή Χρυσή Αυγή», κάτι που Λυριτζής και Οικονόμου παρουσίασαν αρχικά την είδηση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα ως διαφορά οπαδών ποδοσφαιρικών ομάδων, κάτι ο Ευαγγελάτος που ζει ακόμα στη δεκαετία του ’90 και νομίζει πως όλοι οι Έλληνες είναι ουραγκοτάγκοι, κάτι οι ατελείωτες αρλούμπες του Άρη Πορτοσάλτε -αχ καημένε Άρη-, βλέπω τον ΣΚΑΪ να μιμείται τη Βιοχάλκο και να μεταφέρει την έδρα του στο εξωτερικό.

Απλά, να θυμίσω πως η τηλεόραση του ΣΚΑΪ ξεκίνησε για να γίνει το ελληνικό BBC. Οπότε, να πάει την έδρα του στο Λονδίνο. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να βρεθεί κοντά στο BBC.
 
Εγραψε ο Pitsirikos