Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2012

Tους κέρδισε το θέατρο

Θεατρίνοι. Για τις ανάγκες της παράστασης. Και είναι λογικό αν σκεφθεί ο τηλεθεατής πόσες ώρες, μέρες, μήνες, χρόνια από τη ζωή τους περνάνε έχοντας απέναντί τους μια κάμερα, η οποία διψάει για θεατρινισμούς. Η υποκριτική ως εκ τούτου είναι η πρώτη φύση τους. 

Ηλικιωμένος άνθρωπος ο Κουβέλης. Εαν δεν ήταν Έλληνας πολιτικός όφειλες να τον σεβασθείς μόνο για τα άσπρα του μαλλιά και το διεισδυτικό μουστάκι του, σήμα κατατεθέν της άγρυπνης αριστεροσύνης του. Γέλαγε ο Τόμσεν καθώς του μετέφραζαν...
την δήλωση του Κουβέλη για την σθεναρή αντίστασή του στα εργασιακά.

-Δεν υπήρξε καμία σύγκρουση, θα μιλήσω τελευταίος... δήλωνε ο Δανός όπως απεκάλυψε το «Κουρδιστό Πορτοκάλι». 

Και πράγματι ο Τόμσεν άφησε τον Κουβέλη να ζήσει τα 5’ λεπτά της δημοσιότητας ως Τσοκολάτας Καρνέισον που έβγαλε τη Λόλα από τη φωτιά. Έκανε το ίδιο και με τον Βενιζέλο και στο τέλος, ο ίδιος ο Τόμσεν, αφού μας είπε ότι συμφωνήσανε σε όλα πήρε το αεροπλάνο για τις Βρυξέλλες αφήνοντας πίσω τους θεατρίνους. 

Από το kourdistoportocali , μοντάζ Γρέκι

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Πολ Τόμσεν-Δεν υπάρχει καμία σύγκρουση. Θα μιλήσω τελευταίος, πρέπει να αλλάξει η Ελλάδα! 
Σύμφωνα με πηγές του ΔΝΤ στην Ουάσιγκτον δεν υπάρχει κανένας καυγάς με την Τρόικα και απλά ο Κουβέλης, κατά κύριο λόγο, παίζει θέατρο! 

Πρόκειται για ένα απίστευτο θέατρο για εσωτερική κατανάλωση για εσωκομματικούς λόγους. 

Από το περιβάλλον του Τόμσεν υπάρχει η αίσθηση ότι ο επικεφαλής του Ταμείου στην Ελλάδα είναι αποφασισμένος να μιλήσει τελευταίος-μάλλον με συνέντευξη σε διεθνές ΜΜΕ-και να ξεμπροστιάσει τους εγχώριους πολιτικούς υποκριτές. Ο Πολ Τόμσεν δηλώνει διαρκώς το τελευταίο διάστημα ότι "πρέπει να αλλάξει η Ελλάδα-δεν πάει άλλο..." 

Χωρίς να βάζουμε το χέρι μας στη φωτιά κρατήστε αυτές τις πληροφορίες γιατί εαν αποδειχθούν αληθινές για μια ακόμη φορά θα αποδεικνύουν την ξεφτίλα των Ελλήνων πολιτικών οι οποίοι έχουν ένα σκασμό καταθέσεις στις τράπεζες -του Φώτη Κουβέλη συμπεριλαμβανομένου-, σύμφωνα και με τα πόθεν έσχες-πέρα από τις λίστες που κυκλοφορούν. 

Από το kourdistoportocali