Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Χρυσαυγίτης βουλευτής έβγαλε πιστόλι σε αντιεξουσιαστές – Προσήχθη από την ΕΛ.ΑΣ.

Συμπλοκές ξέσπασαν στον Βόλο μεταξύ μελών της Χρυσής Αυγής και αντιεξουσιαστών. Κατά το επεισόδιο ο βουλευτής του ακροδεξιού κόμματος, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, σύμφωνα με την αστυνομία έβγαλε το όπλο του και το έδειξε στην «αντίπαλη» ομάδα. 

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά τις 19:30 και όπως έγινε γνωστό από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., η συμπλοκή έγινε μεταξύ...
ατόμων του αντιεξουασιστικού χώρου και μελών της Χρυσής Αυγής, ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο βουλευτής του κόμματος, Παναγιώτης Ηλιόπουλος. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο βουλευτής φέρεται να έβγαλε το πιστόλι που κατέχει νόμιμα και να το έδειξε.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες προχώρησαν σε προσαγωγές έξι Χρυσαυγιτών μεταξύ των οποίων και ο βουλευτής. 

Τελικά μετά από με εντολή εισαγγελέα, οι προσαχθέντες που οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα του Βόλου, αφέθηκαν ελεύθεροι, αφού έδωσαν καταθέσεις. Ο εισαγγελέας διέταξε να γίνει προανάκριση για την υπόθεση. 

Από iefimerida

Διαψεύδει κατηγορηματικά ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος
Επιστολή Παναγιώτη Ηλιόπουλο προς Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων 

"Οφείλω να σας ενημερώσω πως έχετε πέσει θύματα παραπληροφόρησης και διακινείτε ψευδείς ειδήσεις οι οποίες παράλληλα αποτελούν και συκοφαντική δυσφήμιση προς το πρόσωπο μου. 

Προς αποκατάσταση της αλήθειας σας ενημερώνω ότι : Σήμερα Σάββατο και ώρα 19:25 ομάδα εγκληματιών προερχόμενη από τον αναρχικό χώρο που εδράζεται σε κατάληψη του πανεπιστημίου επιχείρησε να επιτεθεί στα γραφεία της Χρυσής Αυγής του Βόλου. 

Επενέβη η αστυνομία, σταμάτησε τους παρανομούντες και προσήγαγε έξι από αυτούς. Έξι μέλη της Χρυσής Αυγής - όχι εγώ φυσικά - μετέβησαν οικειοθελώς στην αστυνομική διεύθυνση και έδωσαν κατάθεση για το συμβάν. 

Όλα όσα αναφέρονται στην "είδηση" (εντός πολλών εισαγωγικών) που μέσω του πρακτορείου σας έχει διακινηθεί σε πάρα πολλές ιστοσελίδες είναι ανυπόστατα ψεύδη που στρέφονται κατά του προσώπου μου ως βουλευτή του ελληνικού κοινοβουλίου. 

Η πρόθεση όσων την διαρρέουν είναι κακόβουλη και αποτελεί ξεκάθαρη συκοφαντική δυσφήμιση εις βάρος μου. Σε προσωπική επικοινωνία που είχα με την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας διαψεύσθηκε και επισήμως το φανταστικό συμβάν που δημοσιεύετε. 

Παρακαλώ όπως δημοσιευτεί αυτούσια η διάψευση μου και επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματος μου. "

Παναγιώτης Ηλιόπουλος 
Βουλευτής Μαγνησίας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή