Κυριακή, 15 Ιουλίου 2012

Στο κόμμα Φλωρίδη οι Λοβέρδος-Στουρνάρας! Γελάει ο κόσμος με την απαξίωση της συγκυβέρνησης- τέρμα τα δίφραγκα για Σαμαρά-Κουβέλη

Από τον Βασίλη Μπόνιο
Το Σεπτέμβριο τέρμα τα δίφραγκα της κυβέρνησης Σαμαρά.

Ο Κουβέλης θα πάει να συναντήσει τον Καρατζαφέρη στα αζήτητα της πολιτικής ιστορίας του τόπου. Θα τον θυμάται μόνο ο Μαλέλης ο οποίος χάρη στις επαφές του με τη ΔΗΜΑΡ αναβαθμίστηε, από σκάουτερ της Πετρούλας σε ομόσταυλος του Γρηγόρη Ψαριανού, έστω και για λίγο.

Ο Σαμαράς του χαρατσιού της ΔΕΗ και των μη αποκρατικοιποιήσεων, ακούει τις παρόλες του Μανιτάκη- ο οποίος υποδύεται τον Γκόρτζο των δημοσίων υπαλλήλων- θα αισθάνεται την...
καυτή ανάσα του Δημ. Αβραμόπουλου.

Η αλλαγή ηγεσίας στο πρώτο κόμμα -όσο κι αν ακούγεται υπερβολικό σήμερα που ο Ανδρέας Κωνσταντάρας στο Mega θέλει τη συγκυβέρνηση να έχει κάνει τους πολίτες ευτυχισμένους- θα είναι απαίτηση της βάσης της ΝΔ.

Χρειάστηκε να περάσουν ελάχιστες κυβερνητικές μέρες για να αποδεχθεί ότι στόχος του τρίο (Σαμαράς, Κουβέλης, Βενιζέλος) είναι η φτωχοποίηση του λαού και μόνο αυτή. Το σατανικό σχέδιο αφορά όλο το Νότο της Ευρώπης και είναι καλοστημένο.

Θα προκαλούσε εντύπωση αν τολμούσε ο Μπερλουσκόνι να επανέλθει διεκδικώντας την εξουσία χωρίς να του συμβεί κάποιο «ατύχημα».

Στα δικά μας τώρα: Το Σεπτέμβριο θα λάβει σάρκα και οστά το κόμμα του Φλωρίδη υπό τις ευλογίες Σημίτη με τους Λοβέρδο-Στουρνάρα σε κεντρικούς ρόλους. Στόχος του κόμματος Φλωρίδη θα είναι η ανακοπή της πορείας του ΣΥΡΙΖΑ προς την εξουσία.

-Γιώργο, να μάθεις γερμανικά...

Ήταν η συμβολή του Κώστα Σημίτη στον Φλωρίδη ενόψει του νέου πολιτικού σχηματισμού, ο οποίος θα έλθει να ψαλιδίσει τόσο τη ΝΔ, όσο και ότι απέμεινε από το ΠΑΣΟΚ.

Πάντως οι 3 της συγκυβέρνησης προφανώς αγνοούν σε τι είδους περιπέτεια έχουν μπει, διαφορετικά δεν εξηγείται η αφέλεια στελεχών της κυβέρνησης όπως ο Νότης Μηταράκης, ο οποίος καταγράφει τηλεοπτικά χιλιόμετρα αντί να ξημεροβραδιάζεται στο υπουργείο του.

Δεν έχει περάσει ούτε ένας μήνας από τις εκλογές και αυτή η κυβέρνηση έδειξε το απάνθρωπο πρόσωπο που έκρυβε κάτω από το προσωπείο της.

Από το kourdistoportocali