Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Πάνδημη είναι η απαίτηση να τιμωρηθούν οι ένοχοι της οικονομικής μας τραγωδίας.

Όλοι οι ‘Έλληνες απαιτούν πλέον να καταλογιστούν οι ευθύνες σε όσους με τις πράξεις και τις παραλήψεις τους κατέστρεψαν οικονομικά αυτή την χώρα. Όλοι αυτοί οι πολιτικοί παράγοντες οι οποίοι συνεργάστηκαν και εξακολουθούν να συνεργάζονται με ξένα κερδοσκοπικά οικονομικά και άλλα κέντρα.

Η ζημιά που υπέστη η χώρα είναι κατά πολύ μεγαλύτερη από την ζημιά που άφησε πίσω της η Δικτατορία. Καμία σύγκριση ως προς το μέγεθος της καταστροφής. Θα πρέπει να αναζητηθούν πλέον όσοι συνεργάστηκαν ώστε να η χώρα να περιπέσει στα χέρια του ΔΝΤ αλλά και όσοι κερδοσκόπησαν από τα CDS, Spreads και...
το χρηματιστήριο.

Είναι στοιχειώδης δημοκρατική απαίτηση αυτή. Και αν οι πρωταίτιοι της χούντας δικάστηκαν και καταδικάστηκαν πόσο μάλλον θα πρέπει να δικαστούν και να καταδικαστούν οι πρωταίτιοι της νέας μεγαλύτερης όλων, τραγωδίας μας.

Δεν είναι λογικό να κυκλοφορούν ελεύθεροι οι νέοι Εφιάλτες μας. Να σταματήσει η κοροϊδία της βουλευτικής ασυλίας και άλλα παρόμοια τερτίπια. Και δεν είναι το μόνο έγκλημα το οποίο έχουν διαπράξει. Το μεταναστευτικό πρόβλημα απαιτεί και αυτό επιτέλους την λύση τους αλλά και την αντίστοιχη τιμωρία των ενόχων του.

Επιτέλους κάθαρση στον δημόσιο βίο. Τέρμα στην φαύλα κομματοκρατία και στην συγκάλυψή τους από τα ξένα κέντρα. Η πρόσφατη αυτοκτονία-δολοφονία του 77-χρονου ας είναι ο καταλύτης της κατάστασης. Οι συνεργάτες των ξένων οικονομικών ολιγαρχιών πρέπει επιτέλους να λογοδοτήσουν.

Α.Λ. Αναγνώστρια