Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Ο Βαρουφάκης Τρέμη

Δύο καίρια θέματα θα αναλύσουμε σήμερα. Οτι ξανάσπασε τη σιωπή του ο Βαρουφάκης και ξανακαταπολεμά τη βία στα γήπεδα ο Κοντονής.

♦ Ξεκινάμε με τον Γιάνη, που έσπασε τη σιωπή του για χάρη του Μέγκα, του οποίου θα ανακαλέσει την άδεια και των άλλων καναλιών και θα τις ξαναμοιράσει για να γεμίσει τα ταμεία που είναι νυχτερίδες κι αράχνες.

♦ Αξιζε όμως αυτή η εμφάνιση γιατί γνώρισε την Ολγα Τρέμη, που ήταν συμπαρουσιάστρια...
του Νίκου Ευαγγελάτου και δεν τη γνώριζε, γι' αυτό της μιλούσε και της έλεγε «κυρία Τρέμη» και τον Ευαγγελάτο «Νίκο».

♦ Μετά όμως το κλίμα άλλαξε και της έλεγε «μου επιτρέπεις» γιατί φοβάται την Ολγα Τρέμη πιο πολύ κι από τον Σόιμπλε, για τις ερωτήσεις που κάνει. Ο Βαρουφάκης Τρέμη.

♦ Ο Γιάνης είπε ότι συμπαθεί τον Σόιμπλε και πρέπει να είναι μέσα στους 4-5 στην Ελλάδα που αυτές τις μέρες τον συμπαθούν.

♦ Η κυρία Ολγα τού υπενθύμισε ότι τον χαρακτήρισε ανόητα αφελή και οι Γερμανοί λένε ότι χρειάζεται ψυχίατρο. Η απάντηση ήταν αποστομωτική με Γκάντι, ότι δεν είναι της άποψης οφθαλμόν αντί οφθαλμού, αλλά δεν πρόσθεσε οδόντα αντί οδόντος.

♦ Μετά εξαφανίστηκε ο Γιάνης και εμφανίστηκε ο Αδωνις και έκανα τις εξής αναρωτήσεις και διαπιστώσεις, ενώ έκανα και ρεπορτάζ για το άλλο θέμα μας που είναι η ξανακαταπολέμηση της βίας.

♦ Λοιπόν: Ο υφυπουργός Αθλητισμού κ. Κοντονής αρχίζει σήμερα την ξανακαταπολέμηση της βίας, μετά τη διακοπή του αγώνα ΑΕΚ-Ολυμπιακού και την παραδοσιακή εισβολή οπαδών της ΑΕΚ.

♦ Ο κ. Κοντονής θεωρείται ο πιο πετυχημένος στο πόστο αυτό, αφού τα επεισόδια δίνουν και παίρνουν. Αυτό καταλογίζεται στα υπέρ του υφυπουργού, αφού πέφτουν τεράστια πρόστιμα στις ομάδες που προκαλούν τα επεισόδια και δεν χρειάζονται τα αποθεματικά των Ταμείων για να πληρώσουμε το ΔΝΤ.

♦ Αλλά τι φταίει κι ο Κοντονής αν τους 64.441 οπαδούς της ΑΕΚ τούς είχε τιθασεύσει και μόνο 49 εισέβαλαν στο γήπεδο, προκαλώντας την εύλογη απορία Μελισσανίδη γιατί έγινε η διακοπή.

♦ Αν είχαν εισβάλει 64.441 οπαδοί μέσα, ναι, τότε σωστά διακόπηκε ο αγώνας και να έπεφτε τσεκούρι.

♦ Τι φταίει ο Κοντονής αν, όπως και στη Λεωφόρο, ο Περέιρα έκανε χειρονομίες στους οπαδούς; Είναι ενθουσιώδης, είπε. Εμείς πρέπει να απαντήσουμε στον Πορτογάλο προπονητή του Ολυμπιακού σαν Αλέφαντοι: «Απέλαση». Είναι λαθροπροπονητής.

♦ Εννοείται ότι έκανα ερώτηση σε Τρέμη-Ευαγγελάτο να ρωτήσουν τον Γιάνη αν ήταν χέρι το γκολ του Ολυμπιακού που έφερε τη διακοπή και δεν έλαβα απάντηση, γιατί μάλλον ούτε εκεί είναι κατασταλαγμένος ή με περιφρόνησε πλήρως.

Λάκης Μπέλλος από efsyn