Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Προς το παρόν προαυλίζονται ...

24 Μαρτίου σήμερα. Παραμονή της επετείου της παλιγγενεσίας. Η καθιερωμένη μαθητική παρέλαση ενώπιον του υπουργού Παιδείας περιφραγμένου. Οι εύζωνοι αγέρωχοι φυλάσσουν το κενοτάφιο των προγόνων που έδωσαν τη ζωή τους για να μας κυβερνούν, φευ, οι Πάγκαλοι, οι Βενιζέλοι, οι Γιωργάκηδες, οι Σαμαράδες, οι Πρωτόπαππες, οι Παπουτσήδες, οι Αμνούλες και όλα τα..
άλλα μικρόνοα κομματόσκυλα της αρπαχτής.

Γύρω-γύρω όλη η πατρίδα μια τεράστια αυλή και στη μέση οι επίσημοι μ@λ@κες να παρακολουθήσουν την παρέλαση της μαθητιώσας νεολαίας. Αυτής την οποία έχουν καταδικάσει σε μαρασμό τα λαμόγια της τρόικας. Νοιώθω πως έχουν μεταφερθεί, επί τέλους, οι φυλακές Κορυδαλλού εκτός Κορυδαλλού. Εκεί, στην πλατεία του Συντάγματος, το οποίο ξεσκίζουν οι ένοικοι το Κυνοβουλίου.

Ψηλά στα κτήρια οι κουκουλοφόροι της «ΕΛ.ΑΣ. SECURITY AE». Παρακολουθούν σε απόλυτη εγρήγορση τα τεκταινόμενα, μήπως και κάποιος επίσημος πηδήξει τα κάγκελα και χαθεί μέσα στο πλήθος των αγνών πολιτών που ζητούν την πατρίδα τους πίσω. Επιτηρούν το προαύλιο, στο οποίο προς το παρόν κινούνται οι ηγήτορες της χώρας. Εύχομαι να είναι πολύ σύντομο του διάστημα που θα διαρρεύσει μέχρι να κλειστούν στα κελιά τους.

Σ.Καλαμίτσης

Από TaXalia