Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Απίστευτη δικαιολογία για το χάρισμα των 30 δις στις τράπεζες!!!

Όπως είναι γνωστό, εμείς οι Έλληνες πολίτες θα δανειστούμε από την τρόϊκα 30 δις ευρώ (που μπορεί να γίνουν και 40) και θα τα δώσουμε στις τράπεζες, ενώ το κράτος θα πάρει χαρτιά (μετοχές) χωρίς δικαίωμα ψήφου!!! Αυτό σε απλά ελληνικά σημαίνει δώρο προς τις τράπεζες με υποθήκευση των παιδιών μας. Καλείται λοιπόν και αυτό να το υποστεί, αυτός εδώ....
ο εύπιστος και καλόπιστος λαός που συνεχώς προδίδεται.

Και ακούστε τώρα την δικαιολογία που το ίδιο το πολιτικό σύστημα ξετσίπωτα διαρρέει μέσα από τα παπαγαλάκια του στα ΜΜΕ και στο διαδίκτυο…
Λέει λοιπόν το ίδιο το πολιτικό σύστημα ότι δεν πρέπει να έχει δικαίωμα ψήφου και επομένως τον έλεγχο των τραπεζών το κράτος, γιατί λέει, οι πολιτικοί μας δεν είναι τίμιοι και τα χρήματα των τραπεζών θα τα φάνε τα κόμματα και η εκλογική τους πελατεία.

Καλά, ακούσατε τι λένε οι ίδιοι για τον εαυτό τους;; Δηλαδή τα αφεντικά του πολιτικού συστήματος, βάζουν τα ίδια τα εξαρτήματά του να αυτοεξευτελίζονται και ο λαός "τσιμπάει" γιατί απλά μισεί το πολιτικό σύστημα.

Και εμείς λέμε, Όχι. Τον έλεγχο θα τον έχει το κράτος, απλά να καταρρεύσει τώρα το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σας σύστημα και θα ανοίξει η δημοκρατία στο λαό….

Από hassapis-peter