Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Ζούν το ΄΄Παραμύθι΄΄ τους στο Υπουργείο.

Στο παραμύθι τους ζουν κάποιοι στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Ότι και να γράψει κανείς, ότι και να πει μάλλον πέφτει στο κενό. Το Ελληνικό κράτος υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει με πολιτικούς που εγκρίνουν την συν διοργάνωση της έκθεσης ΄΄Παραμυθοχώρα΄΄ στο Στρατώνι Χαλκιδικής. Έτσι το υπουργείο αποφάσισε να δώσει 5.000 ευρώ και όπως λέει η !!!! απόφαση το ποσό για την προώθηση των αγροτικών προϊόντων. Μια απλή επίσκεψη στην επίσημη σελίδα της ΄΄Παραμυθοχώρας΄΄ www.paramythoxora.gr μόνο αγροτικά προϊόντα...
δεν έχει. Πολύ καλή τοπική προσπάθεια, πολύ καλή οργάνωση όλα τέλεια και ζηλευτά.

Και ένα μεγάλο μπράβο στους τοπxorigoi2011ικούς άρχοντες. Αλλά σχέση με τον αγροτικό τομέα δεν έχει. Η μόνη σχέση με την Αχαρνών είναι ότι βρίσκεται στον Νομό όπου κατάγεται ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης. Αλλά την απόφαση πήρε ο Υπουργός!!!! 

Και εαν δείτε ούτε στους χορηγούς αναγράφεται το Υπουργείο. Μήπως οι υπάλληλοι του Υπουργείου που παίρνουν τέτοιες εντολές να εκτελέσουν θα πρέπει κάποια στιγμή να αντιδράσουν για να μην είναι άδικα τα ΄΄μαύρα πρόβατα΄΄και να ασχοληθούν με τους αγρότες. 


Από agroschannel μοντάζ Γρέκι