Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2011

Ο μέγιστος αρχικѠλοτούμπας...

Χέρι χέρι Αλαφούζος- Καρατζαφέρης...

Ο μέγιστος των μεγίστων, στις πολιτικές κωλοτούμπες, Γιώργος Καρατζαφέρης μεγαλούργησε για ακόμη μια φορά. Το βράδυ της Πέμπτης βγήκε στα παράθυρα του ΣΚΑΪ για να υπερασπιστεί αφενός τον μονάκριβό του Εφραίμ και αφετέρου για να ανακοινώσει τις…
προϋποθέσεις που βάζει για να παραμείνει στην κυβέρνηση, όπως είπε.

Και που είναι η είδηση θα αναρωτηθεί κάποιος; Μα στο ότι μέχρι χθες, ο, διάσημος για την συνέπειά του και...την αξιοπιστία του, Καρατζαφέρης, εξύβριζε τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και την Καθημερινή του κυρίου Αλαφούζου.

Δείτε τι έλεγε ο Καρατζαφέρης:
Κατά τα λοιπά ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ είπε στο ΣΚΑΪ: «Είμαι παρτενέρ σε μία υπόθεση» είπε για τη συμμετοχή του ΛΑΟΣ στην κυβέρνηση ο Γ. Καρατζαφέρης, τονίζοντας ότι συμμετέχει μετά από έκκληση των άλλων δύο εταίρων.

Επανέλαβε την άποψή του ότι «πρέπει να υπάρχει ασφαλής ηγεσία στο ΠΑΣΟΚ στις 15 Ιανουαρίου» και πρόσθεσε ότι «διαφορετικά ή η τρόικα δεν πρέπει να έρθει ή το ΠΑΣΟΚ να σοβαρευτεί».

Ο Καρατζαφέρης τόνισε επίσης ότι και η ΝΔ πρέπει να ξεκαθαρίσει τη στάση της και επισήμανε ότι «δεν μπορεί να είναι και μέσα και έξω», ενώ για το ενδεχόμενο να φύγει από την κυβέρνηση, αν δεν γίνουν δεκτοί οι όροι του είπε: «Θα κληθώ να λάβω σοβαρές αποφάσεις».

Aπό το Κεντρί μέσω apneagr