Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Ανασχηματισμός αντί για εκλογές στην Παπαδημοκρατία!

Όλες οι ενδείξεις δείχνουν ότι η εγχώρια τρόικα ΠΑΣΟΚ-ΛάΟΣ-ΝΔ έχει συμφωνήσει ότι δεν θα γίνουν εκλογές αλλά ανασχηματισμός.

Σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παντελής Καψής άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για την "αντικατάσταση" των υπουργών που είναι υποψήφιοι αρχηγοί του ΠΑΣΟΚ και διέψευσε ότι υπάρχει αυτή τη στιγμή θέμα ανασχηματισμού της κυβέρνησης. Το αφήνει μάλλον για αργότερα μιας και φαίνεται ότι όλοι εγχώριοι τροικανοί δεν θέλουν να γίνουν εκλογές σύντομα και έτσι άρχισαν τα όργανα που ζητούν...
να παραμένει η κυβέρνηση για να ολοκληρώσει το "έργο" της χωρίς όμως να προσδιορίζεται ο χρόνος που απαιτείται.

Εν τω μεταξύ ο ΓΑΠ καθυστερεί τις διαδικασίες διαδοχής ενός κόμματος που καταρρέει, για τους γνωστούς λόγους, ενώ οι δελφίνοι εκφράζουν μόνο διαπιστώσεις μέσω των ΜΜΕ που τους "σπρώχνουν" επιζητώντας ρόλο για την επόμενη ημέρα. Ο Αντώνης δηλώνει ότι η ΝΔ δεν είναι «αγκαλιά με κάποιο ημερολόγιο» όσον αφορά στις εκλογές και δεδομένου ότι έχουν αποτύχει όλα τα σχέδια σωτηρίας που έχουν εφαρμοστεί μέχρι σήμερα, δεν θέλει να χρεωθεί τη λήψη νέων μέτρων και φοβάται να μην σκάσει η βόμβα της χρεωκοπίας στα χέρια του.
Ο Καρατζαφέρης ονειρεύεται αντιπροεδρίες...

Η Αλέκα και ο Αλέξης έχουν μείνει μόνο να ζητούν εκλογές αλλά ποιός τους ακούει, αυτοί που καθαίρεσαν τον ΓΑΠ από πρωθυπουργό ή οι άλλοι που αποδέχθηκαν τον δοτό Παπαδήμο ως πρωθυπουργό αποδεικνύοντας στην πράξη ότι σ΄ αυτό το συνονθύλευμα των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση δεν υπάρχει κανένας ικανός για να αναλάβει τα ηνία και της χώρας αυτή τη δύσκολη στιγμή.