Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Μνημείο για τον Οσάμα Μπιν Λάντεν φτιάχνει ο Μπουτάρης!

Στιγμή δεν έχασε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, μετά τη δολοφονία του Οσάμα Μπιν Λάντεν. Ο κ. Μπουτάρης συγκάλεσε αμέσως το δημοτικό συμβούλιο και ανακοίνωσε πως θα φτιάξει μνημείο για τον Οσάμα Μπιν Λάντεν στην πλατεία Ελευθερίας.

Σύμφωνα με τον κ. Μπουτάρη, το μνημείο για τον Οσάμα Μπιν Λάντεν θα γίνει δίπλα στο μνημείο για τον Κεμάλ Ατατούρκ και στο μνημείο για τους Εβραίους μάρτυρες της Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Μπουτάρης δήλωσε πως -εκτός από τους 300 χιλιάδες Τούρκους και τους 300 χιλιάδες Εβραίους που θα έρχονται κάθε χρόνο στη Θεσσαλονίκη για να προσκυνούν- θα έρχονται και 300 χιλιάδες Ταλιμπάν για να προσκυνήσουν στο ...
μνημείο του Οσάμα Μπιν Λάντεν.

Ακριβώς κάτω από το μνημείο του Οσάμα Μπιν Λάντεν, θα δημιουργηθεί υπόγειο πάρκινγκ, για να παρκάρουν οι Ταλιμπάν τις καμήλες.

Μόλις ολοκληρωθούν τα μνημεία για τους Τούρκους, τους Εβραίους και τον Οσάμα Μπιν Λάντεν, ο κ. Μπουτάρης σκοπεύει να φτιάξει μνημείο για τα θύματα της Θύρας 7, για να πηγαίνουν κάθε χρόνο στη Θεσσαλονίκη 500 χιλιάδες γαύροι, να προσκυνάνε και να τρώνε και μια μπουγάτσα. Με τζατζίκι.

Εγραψε o  Pitsirikos 

Μέρα Μαγιού μου μίσεψες

Ανακούφιση προκάλεσε στο δυτικό κόσμο η είδηση της δολοφονίας του Οσάμα Μπιν Λάντεν από Αμερικανούς υπερήρωες, αφού κανείς δεν άντεχε άλλο την αφόρητη και γλυκερή σάχλα του γάμου του πρίγκιπα Γουίλιαμ με την αδελφή της Πίπας.

Χιλιάδες Αμερικανοί βγήκαν στους δρόμους για να πανηγυρίσουν τη δολοφονία του Οσάμα Μπιν Λάντεν, αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά πως ένα από τα ελάχιστα πράγματα που ενώνουν πια τους Αμερικανούς είναι οι δολοφονίες και τα αιματοκυλίσματα.

Σε τηλεοπτικό του διάγγελμα, ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα χαρακτήρισε τη δολοφονία του Μπιν Λάντεν «κοσμοϊστορικό επίτευγμα» και την συνέκρινε με την ανακάλυψη της πενικιλίνης.

Επίσης, ο κ. Ομπάμα τόνισε πως αναγκάστηκε να διατάξει τη δολοφονία του Οσάμα Μπιν Λάντεν τώρα, επειδή σχεδόν όλοι κόντευαν να ξεχάσουν πως είναι ακόμα στη ζωή.

Η δολοφονία του Οσάμα Μπιν Λάντεν αναμένεται να ανεβάσει τα πεσμένα ποσοστά του Μπαράκ Ομπάμα –ενόψει της προεκλογικής περιόδου-, αν και το μεγάλο του μειονέκτημα είναι το ότι εξακολουθεί να είναι μαύρος.

Οι ΗΠΑ αποφάσισαν να ποντιστεί η σορός του Οσάμα Μπιν Λάντεν στη θάλασσα, με τη δικαιολογία πως καμία χώρα δεν θα δεχόταν να ταφεί στο έδαφός της.

Βέβαια, αυτό δεν είναι αλήθεια, αφού η ελληνική κυβέρνηση ζήτησε να θαφτεί ο Οσάμα Μπιν Λάντεν στον Αστακό, με σκοπό να προσελκύσει τρομοκράτες επενδυτές με πετροδολάρια.

Το πτώμα του Οσάμα Μπιν Λάντεν πετάχτηκε στον Ινδικό Ωκεανό και το έφαγε στο δόξα πατρί ένας μια φάλαινα που λιποθύμησε.

Οικολογικές οργανώσεις διαμαρτυρήθηκαν έντονα, υποστηρίζοντας πως το πτώμα του Οσάμα Μπιν Λάντεν θα μολύνει τη θάλασσα περισσότερο και από τη διαρροή πυρηνικών στην Ιαπωνία.

Ο Γιώργος Παπανδρέου εξέφρασε τη αντίθεσή του στην απόφαση των Αμερικανών να πετάξουν τη σορό του Οσάμα Μπιν Λάντεν στη θάλασσα, επειδή ο συχωρεμένος δεν ήξερε μπάνιο και υπάρχει κίνδυνος να πνιγεί.

Σύμφωνα με τον κ. Παπανδρέου, θα πρέπει να θεωρηθεί προσωπική του επιτυχία το γεγονός ότι ο Οσάμα Μπιν Λάντεν δεν ήταν μέλος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος ήταν πιο προσεκτικός στις δηλώσεις του και αρκέστηκε να πει «μαζί τον φάγαμε».

Αίσθηση προκάλεσε το ότι –στο άκουσμα της είδησης της δολοφονίας του Οσάμα Μπιν Λάντεν- ανέβηκαν όλα τα χρηματιστήρια του κόσμου εκτός από το ελληνικό. Το δικό μας θα ανεβεί, όταν ο Οσάμα Μπιν Λάντεν αναστηθεί.

Οικονομικοί κύκλοι υποστηρίζουν πως αν δολοφονηθεί και ο Καντάφι, ο πλανήτης θα ζήσει μέρες μεγάλης οικονομικής ευημερίας και θα τρώμε όλοι με χρυσά κουτάλια.

(Αυτό το κείμενο είναι ένα απάνθισμα από τα σημερινά tweet. Όσοι φίλοι επιθυμούν, ας κάνουν ένα λογαριασμό στο twitter. Έχει μεγάλο ενδιαφέρον το twitter και μπορείς να διαβάζεις ανθρώπους από όλον τον κόσμο αλλά και να επικοινωνείς μαζί τους. Είναι η τέλεια ψυχοθεραπεία. Καλύτερο κι από τα ναρκωτικά.)
Εγραψε o  Pitsirikos