Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Στου κουφού τη πόρτα...

Προβλήματα με τη σύνδεση φαίνεται πως είχαν σήμερα στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη που καλεσμένος ήταν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής.

Το θέμα που μονοπώλησε τη συζήτηση -όπως είναι λογικό- ήταν οι δηλώσεις του κ. Πάγκαλου στη τουρκική εφημερίδα Hurriyet.

Αφού τοποθετήθηκε επί του θέματος ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο Γιώργος Παπαδάκης ρώτησε τον κ. Πεταλωτή εάν ισχύει ότι τέθηκε θέμα απομάκρυνσης του Θεόδωρου Πάγκαλου στο χθεσινό συμβούλιο μετά τις ...
έντονες κυβερνητικές ενοχλήσεις που έχουν δημιουργηθεί.
Ξαφνικά προέκυψε θέμα σύνδεσης!

"Δε σας ακούω" ήταν η απάντηση του κ. Πεταλωτή. "Ενοχλήθηκε ο πρωθυπουργός, έγινε θέμα στο Μαξίμου;" επαναλαμβάνει ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1. "Νομίζω πρέπει να κλείσουμε και να επανασυνδεθούμε" απαντά ο κ. Πεταλωτής.

Με το που αλλάζει τη συζήτηση ο Γιώργος Παπαδάκης και κάνει λόγο για τεχνικό πρόβλημα, η σύνδεση επανέρχεται.

Στην επόμενη απόπειρα ερώτησης του γνωστού δημοσιογράφου, πάλι τα χάλασε η σύνδεση. Ο κ. Πεταλωτής συνέχισε να λέει "Δεν σας ακούω κύριε Παπαδάκη".

Οπότε ο γνωστός δημοσιογράφος έδωσε μόνος του τη λύση στο αδιέξοδο. "Άρα δεν είναι ανάγκη να ρωτήσω γι’ αυτά περί απομάκρυνσης του κ. Πάγκαλου και προβληματισμού της κυβέρνησης. Ας τα αφήσουμε αυτά και ας πάμε σε άλλο θέμα" σχολίασε, με τον κ. Πεταλωτή να μην αντιδρά.
Από newpost