Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Τους έκοψαν το χαμόγελο όταν άρχισαν να μαθαίνουν πως χαμογελάνε!

Τριάντα τρία χρονάκια θητεία και δεν πρόλαβε να ξεμυρίσει το ποδάρι τους από την αρβυλίλα και έβγαλαν τους απόστρατους στους δρόμους να διεκδικήσου αυτά που τους ανήκουν.
Φούνταραν το Μετοχικό Ταμείο Στρατού με το ξεπούλημα των περιουσιακών του στοιχείων και την αφαίμαξη του ρευστού για την ενίσχυση της Γενικής τράπεζας πριν πωληθεί .
Οι απόστρατοι διαμαρτύρονται επειδή τους κόβουν το μέρισμα από το ΜΤΣ, χρήματα τα οποία το έκαναν φύλλο και φτερό οι εκάστοτε επιτήδειοι και οι ίδιοι είχαν καταβάλλει …
ως εισφορές κατά την διάρκεια της ενεργού υπηρεσίας τους.

Τι λένε οι σήμερα οι απόστρατοι που ήταν έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να δώσουν τη ζωή τους για την πατρίδα και τώρα βλέπουν τις συντάξεις τους να μειώνονται κατά 30%, για την κατάσταση που δημιουργήθηκε.
«Είναι προτιμότερο να μας εκτελέσουν με μια σφαίρα στο κεφάλι, παρά να μας οδηγήσουν στην οικονομική εξαθλίωση», άνθρωποι περήφανοι δεν έχουν κανένα μέσο να πολεμήσουν σε αυτό τον ιδιόρρυθμο οικονομικό πόλεμο όπως τον αποκαλούν οι ίδιοι και η πολιτική ηγεσία του υπουργείου τους έχει γραμμένους κανονικά εκεί που δεν πιάνει η μελάνη.
Άνθρωποι σκυθρωποί και πρόωρα γερασμένοι, έβαζαν πάνω από όλα την «υπηρεσία» τώρα που αποστρατεύτηκαν δηλώνουν πως «μας έκοψαν το χαμόγελο όταν αρχίσαμε να μαθαίνουμε πως χαμογελάνε».