Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Οι δικαιωμένοι τα πίνουν παρέα με τον πρόεδρο!

Άγρια χαράματα (3:30 τα ξημερώματα) αποφάσισε η βουλή και δεν ασκήθηκε δίωξη για τους Θόδωρο Ρουσόπουλο και Γιώργο Βουλγαράκη, για την «υπόθεση» του Βατοπεδίου επειδή δεν... συγκεντρώθηκαν οι απαιτούμενες 151 ψήφοι. Λίγο πριν την έναρξη της ψηφοφορίας είχε αποχωρήσει από την αίθουσα της Ολομέλειας του Κοινοβουλίου σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ν.Δ., την οποία ακολούθησαν και οι βουλευτές του ΛΑΟΣ.
Μαθαίνοντας την απόφαση ο κ. Ρουσόπουλος δήλωσε ότι...
«Επί δύο ολόκληρα χρόνια, βρέθηκα αντιμέτωπος με μια καταιγίδα συκοφαντίας και ψεύδους, με στόχο τον πολιτικό μου αποκλεισμό και εξόντωση. Και δι’ αυτών την υπονόμευση της κυβέρνησης Καραμανλή. Η συκοφαντία αυτή ήταν καθαρή κατασκευή. Χθες η δικαίωσή μου ήλθε από την Βουλή των Ελλήνων.
Η Νέα Δημοκρατία, το ΚΚΕ, το ΛΑΟΣ, ο ΣΥΡΙΖΑ, η Δημοκρατική Αριστερά και ανεξάρτητοι Βουλευτές ανέδειξαν την αλήθεια. Μαζί τους συντάχθηκε ένας σημαντικός αριθμός Βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι κινήθηκαν με γνώμονα τη συνείδησή τους και όχι κομματικές σκοπιμότητες. Η απόφαση των Βουλευτών, είναι πέρα από το πρόσωπό μου. Είναι μια απόφαση που στηρίζει την αλήθεια και την δικαιοσύνη.»

Ώρα είναι τώρα, να τους καλέσει ο πρόεδρος της ΝΔ και να τους δικαιώσει επίσημα και αυτός επαναφέροντάς τους στο κόμμα.
ΥΣ.1. Αν το ίδιο σύστημα ψηφοφορίας (50%+1) επί των εγγεγραμμένων εφαρμοζόταν και στον Καλλικράτη θα θέλαμε τουλάχιστον πέντε χρόνια για να εκλέξουμε περιφερειάρχες και δημάρχους.
ΥΣ.2. Γιατί όλες οι σημαντικές αποφάσεις της βουλής λαμβάνονται νύχτα;
ΥΣ 3. Δήλωση Ούγκο Τσάβες (Ιούλιος 2010):
Με ρωτάτε γιατί στείλαμε φυλακή όσα στελέχη μας κλέψανε; Γιατί κλέψανε!
Και δεν τους τιμωρήσαμε εμείς αλλά οι θεσμοί. Μου λένε «γιατί άφησες να μπει φυλακή ο υπουργός άμυνας και δεν τον κάλυψες επειδή ήταν προσωπικός σου φίλος;». Μα... γιατί έκλεψε! Πρόδωσε την εμπιστοσύνη μας, την πίστη του λαού στη κυβέρνηση.
Πρόδωσαν τον Λαό, τη Δημοκρατία, το Στρατό, την Πατρίδα, το Έθνος; Τιμωρούνται από τη Δικαιοσύνη! Αν τους αφήσεις θα διαφθείρουν κι άλλους. Γι' αυτό φυλακίστηκαν.
Τιμωρώντας τη διαφθορά κρατάμε γεμάτα τα ταμεία και τη Παγκόσμια Τράπεζα, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και τη μαφία των τραπεζών μακριά απ' τα πόδια μας.
Δεν καταντάμε Ελλάδα!