Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Έριξε λευκή ... κάλτσα !!!

Θυμήθηκε ότι είναι μέλος της κυβέρνησης ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ.. Βαγγέλης Βενιζέλος και τις τελευταίες μέρες «έστειλε μήνυμα προς τους πολίτες τονίζοντας ότι δεν θα πρέπει να θεωρούνται όλοι οι πολιτικοί συλλήβδην ύποπτοι για παράνομο πλουτισμό…
και οι νυν Υπουργοί ως υποψήφιοι εγκληματίες ενώ πρότεινε: «τα πόθεν έσχες των πολιτικών να είναι προσβάσιμα σε όλους μέσω του διαδικτύου» και για την υπόθεση του Βατοπαιδίου ο κ. Βενιζέλος αναφέρει ότι «δεν έχουμε απόδειξη δωροδοκίας αλλά απόδειξη λανθασμένης εκτίμησης».

Επίσης κατήγγειλε την πρακτική των δυο μεγάλων κομμάτων, εξαιτίας της οποίας οι πολίτες έχουν απαξιώσει τον πολιτικό κόσμο: «Εάν εξακολουθήσουν να βλέπουν όσους διετέλεσαν υπουργούς ως εγκληματίες ή τους νυν υπουργούς ως υποψήφιους εγκληματίες- που είναι προσβλητικό- εγώ δεν θέλω να συμμετέχω σε αυτό το σύστημα. Δεν θέλω να είμαι υπουργός».

Ξέχασε όμως να αναφερθεί στις ασθενέστερες κοινωνικές τάξεις που βρίσκονται στο δρόμο λόγω της ακρίβειας, της φτώχειας, της ανεργίας και ξέχασε ότι ψήφισε τα νέα μέτρα που μας επιβάλλει η τρόικα και προβλέπουν την περικοπή των συντάξεων και των μισθών και οδηγούν στην εξαθλίωση και τη διάρρηξη του κοινωνικού ιστού της χώρας.

Μάλλον έριξε λευκή πετσέτα ή καλύτερα λευκή ... κάλτσα!!!