Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2009

Το VETOπαίδι κυκλοφόρησε !!!

Με «μπαγιάτικες» ειδήσεις άρχισε το VETO του Μάκη.
 
Το πρωτοσέλιδο του VETO έχει ως θέμα την αποκάλυψη για το «Βατοπαίδι της Ραφήνας» και είναι αυτό που εδώ και δεκαπέντε (15) μήνες ό Μάκης έλεγε ότι «αν ανοίξω το στόμα μου θα πέσει η κυβέρνηση». Η κυβέρνηση έπεσε και ο Μάκης τώρα θυμήθηκε το σκάνδαλο, με τη διαφορά όμως ότι το troktiko.blogspot.com είχε βγάλει το ίδιο θέμα από τις 24 Αυγούστου 2009.

Γιατί θυμήθηκε το σκάνδαλο τώρα ο Μάκης και δεν το έβγαζε τότε που ήταν επίκαιρο και απλώς «απειλούσε» ότι «θα ανοίξει το στόμα του». Αυτούς τους 15 μήνες που το ήξερε, γιατί δεν πήγε το θέμα στη δικαιοσύνη. Μήπως υποστηρίζοντας  την τότε  κυβέρνηση, έκανε συμφωνίες και είχε οικονομικές απολαβές από αυτή ή δεν είχε τα στοιχεία και «χτυπώντας το σαμάρι περίμενε να φοβηθεί ο γάιδαρος» επειδή η αναφορά του για το «σκάνδαλο στη Ραφήνα» ήταν κουβέντες στο «βρόντο».
Ως προνομιούχος ο Μάκης κατοικώντας πλέον σε «ρετιρέ» προφανώς δεν θέλει να ελέγχει την εξουσία αλλά η εξουσία να είναι ο χρηματοδότης του, έκανε ξανά την «κυβίστηση» και αντί να ελέγχει την κυβέρνηση έκανε την αρχή με την αντιπολίτευση.
Τώρα καταλάβαμε γιατί έγινες ειδικός στις κυβιστήσεις, γιατί «δεν είμαστε όλοι ίδιοι» και γιατί έκανες τη γυμνή διαφήμιση για το VETO, σε πήραν τα «δημοσιογραφικά σώβρακα» οι προηγούμενοι.
Περιμένεις πλέον να σε πιστεύουμε για ότι λες και δήθεν αποκαλύπτεις;
Είναι πολλά τα λεφτά «Μάκη»;
ΥΣ.1: Κυβίστηση (ουσιαστικό) [ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ] Ο ακροβατικός ελιγμός που γίνεται με το κεφάλι προς τα κάτω, αλλιώς κωλοτούμπα.
ΥΣ.2: Το τρωκτικό (στη φωτογραφία) το γλεντάει και έχει ξεκαρδιστεί για γέλια.