Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου 2015

Η Ζωή αποκαλύπτει...

Τι ειπώθηκε στην ιδιωτική συνάντηση με τον Μητσοτάκη…
Σε αποκαλύψεις για τη συζήτηση που είχε με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, λίγο πριν την τέταρτη ψηφοφορία για Πρόεδρο της Δημοκρατίας που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα προχώρησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Με ενημερώσατε ότι με αναζητείτε διότι δεν είχε ανακοινωθεί όνομα Προέδρου της Δημοκρατίας. Σας δήλωσα ότι δε γνωρίζω ποιο όνομα θα ανακοινωθεί ούτε έχω ενημερωθεί και μου εκφράσατε την άποψή σας ότι...
εαν μεν ανακοινωθεί το όνομα του κ. Αβραμόπουλου, δεν έχετε πρόβλημα, αλλά αν ανακοινωθεί άλλο όνομα θα έχετε πρόβλημα» είπε η κ. Κωνσταντοπούλου απευθυνόμενη προς τον κ. Μητσοτάκη.

Από την πλευρά του πάντως, ο Κυριάκος Μητσοτάκης διαψεύδει τις αναφορές της Προέδρου, δίνοντας μία άλλη εκδοχή για το τι πραγματικά συνέβη. Όπως είπε, σε δημοσιογράφους, έψαξε ο ίδιος να βρει την κ. Κωνσταντοπούλου προκειμένου να ενημερωθεί για τη διαδικασία της εκλογής.

Σύμφωνα με τον κ. Μητσοτάκη όταν της έθεσε το ζήτημα της παραβίασης του κανονισμού και της επισήμανε ότι η Κοινοβουλευτικές Ομάδες πρέπει να έχουν χρόνο για να αποφασίσουν τη στάση τους σε περίπτωση που δεν είναι κάποιο γνωστό πρόσωπο όπως αυτό του κ. Αβραμόπουλου.

Μάλιστα ο κ. Μητσοτάκης έλεγε ότι δεν πρόκειται από εδώ και πέρα να συνομιλεί με την κ. Κωνσταντοπούλου παρά μόνο γραπτώς...

Π.Τ. - newpost μέσω nonews-NEWS