Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Ιδού ο τρόμος, ιδού και το πήδημα!

Το περιστέρι Τσίπρα των Φώτων ο Σαμαράς το αντιμετώπισε με την ίδια τη συνοικία, το Περιστέρι. Φορούσε και πουλοβεράκι V ολόιδιο μ' αυτό που φορούσε ο Γεωργούλης στο «Εραστής δυτικών προαστίων» | EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ
Nτροπή για τον Σαμαρά. Η αντιπολίτευση που κάνει στον Τσίπρα είναι χειρότερη από αυτή των οπαδών της ΑΕΚ.

♦ Το περιστέρι Τσίπρα των Φώτων ο Σαμαράς το αντιμετώπισε με την ίδια τη συνοικία, το Περιστέρι. Φορούσε και πουλοβεράκι V ολόιδιο μ' αυτό που φορούσε ο Γεωργούλης στο «Εραστής δυτικών προαστίων».

♦ Μετά πήγε και χτυπιότανε σε κλαμπ στο Μπουρνάζι μαζί με τον Παπαμιμίκο κι έτσι βγήκε η βρόμα...
ότι χτυπήθηκε ο Παπαμιμίκος.

♦ Πάντως η πλέον μεγαλειώδης και μεγελοιώδης συγκέντρωση Σαμαρά μέχρι τώρα είναι στην τελευταία διαφήμιση που είδαμε, στο σπίτι μιας οικογένειας, σε συγκέντρωση για τσάι. Μόνο η οικογένεια. Ούτε ένας γείτονας.

♦ Ο Αδωνις θα μιλήσει απόψε στο Gkazaki-art.

♦ Καταδικάζουμε τα γκαζάκια, από όπου κι αν προέρχονται.

♦ Σωστότατη η δήλωση απελπισίας Τραμπουμπούκου ότι τον σοκάρισε η δήλωση Φωτίου ότι προκαλεί! Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μη σοκαρίστηκε. Μα να πει ότι προκαλεί ο Γεωργιάδης! Τι θα ακούσουμε ακόμη σε αυτές τις εκλογές!

♦ Πάλι εντελώς λάθος η Σπυράκη. Αντί να τα βάλει με τον Λαζόπουλο, έπρεπε να τα χώσει στον ΔΟΛ που υποστηρίζει πιο πολύ τον ΣΥΡΙΖΑ από τον δημοφιλή πολιτικό και καλλιτέχνη.

♦ Το χειρότερο που έκανε ο Λαζόπουλος ήταν πως αναφερόταν στη Ν.Δ. ανάμεσα στις σιγανές κλανιές που ρίχνουν οι γριές και τις μακρόσυρτες που ρίχνουν οι γέροι. Προσωπικά αυτό κατάλαβα ότι ήταν το μήνυμα της κατά τα άλλα πολιτικής και σατιρικής εκπομπής.

♦ Τουλάχιστον σε αυτές τις εκλογές αναδείχτηκαν τρεις δημοσιογράφοι. Οι δύο της ΝΕΡΙΤ με τον Σαμαρά και ο άλλος της «Αυγής» στο τουίτερ.

♦ Θα επικοινωνήσει και ο ΓΑΠ μέσω φέισμπουκ. Θα ξεκινήσει με 12.570 φίλους και στο τέλος θα έχει 38.

♦ Η Ραχήλ Μακρή είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κόψει 100.000.000 ευρώ και θα κόψει να λέει μαλακίες αυτή.

♦ Μια άλλη λύση, λόγω των αντιδράσεων ακόμα και της Κουμουνδούρου, είναι να τυπωθούν πλαστά 100 εκατ. ευρώ.

♦ Ο Σαμαράς είπε ότι σκίζει τα μνημόνια και η Ραχήλ ότι σκίζει τα ευρώ.

♦ Τα του Χαρδούβελη τρομακτικά και τρομοκρατικά περί υπολοίπου μόνο 2 δισ. ευρώ μην τα λαμβάνουμε υπόψη. Ανυπόληπτος. Η γυναίκα του δεν τον στέλνει ούτε στο ταμείο του σούπερ μάρκετ κι εμείς τον έχουμε υπουργό Οικονομικών.

♦ Ο Σαμαράς το σκέπτεται τώρα το ντιμπέιτ με τον Τσίπρα, αν και το απέφευγε όπως ο διάολος το λιβάνι. Λογικά αυτό το ντιμπέιτ πρέπει να γίνει διαδικτυακά στο youporn γιατί θα πρόκειται για τσόντα.

♦ Ολοι τη νύχτα Σπυράκη και Βούλτεψη διάβαζαν κι έβλεπαν φωτογραφίες στο Κάμα - Σούτρα για να απαντήσουν στο «Ιδού η Ρόδος, ιδού και πήδημα» του Τσίπρα.

♦ Η πιο ενδιαφέρουσα στάση προς απάντηση που βρήκαν, είναι η στάση «Γαμώ το κεφάλι μου μέσα».

♦ Θα συνοδεύεται από τη φράση: «Ιδού ο τρόμος, ιδού και το πήδημα».

Λάκης Μπέλλος από efsyn