Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Παπανδρέου: Καστά υπάρχουν

Οταν ρωτήθηκε για την Αμφίπολη ο Γιώργος  Παπανδρέου
απάντησε: «Καστά υπάρχουν»
Kυκλοφόρησαν φήμες ότι θα μας βγάλουν από το ευρώ μέχρι την Πέμπτη και θα μας πάνε στη δραχμή. Θα 'ρθει όμως την Κυριακή ο ΣΥΡΙΖΑ και θα μας πάει πάλι από τη δραχμή στο ευρώ.

♦ Είχαμε βέβαια και τις δηλώσεις Λαφαζάνη ότι η Νουδού μάς οδηγεί ντουγρού στη δραχμή.

♦ Μη φοβάστε. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτός που θα μας βγάλει τελικά από το ευρώ. Εχει κλείσει μάλιστα τον Σημίτη να πάρει από τα ΑΤΜ τα πρώτα χαρτονομίσματα, να τα δείξει στις κάμερες και να πει: «Με τη δραχμή καλύτερα».

♦ Αν γίνει πάντως συγκυβέρνηση...
με τη συμμετοχή των δύο πρώτων κομμάτων, το νόμισμα θα είναι:

Δευτέρα: Ευρώ
Τρίτη: Δραχμή.
Τετάρτη: Ευρώ.
Πέμπτη: Δραχμή.
Παρασκευή: Ευρώ.
Σάββατο - Κυριακή: Ευρώ, δραχμή.

♦ Πέντε σκελετοί βρέθηκαν σε τάφο στην Αμφίπολη. Είναι ομαδικός τάφος από την τρόικα της τότε εποχής.

♦ Πέντε σκελετοί στον λόφο Καστά πώς να σώσουν τον Αντώνη στην κατάσταση όπου έχει περιέλθει; Ούτε πέντε Μεγαλέξανδροι να βρίσκονται δεν γλιτώνει.

♦ Ο Σαμαράς έβαλε τις φωνές στην Περιστέρη για τους πέντε σκελετούς. Μόνος του έχει αφήσει σκελετούς εκατομμύρια Ελληνες.

♦ Βρέθηκε και μεγάλο κεφάλι ζώου. Ή του Βουκεφάλα είναι ή του Βενιζέλου ή του Πάγκαλου ή του Κωστάκη ή του Φίλη.

♦ Η Γιάννα Αγγελοπούλου είναι βέβαιη ότι η γυναίκα που βρέθηκε είναι η Ολυμπιάδα 2004 και ο μεσήλικας είναι ο Καλατράβα που είχε μαχαιριές εκδίκησης για το μάπα και πανάκριβο σκέπαστρο του ΟΑΚΑ που παρέδωσε.

♦ Εχει κλέψει τόσο τέλεια διαφημίσεις από το εξωτερικό ο Θεοδωράκης για το Ποτάμι που πρέπει να πάει να ζητήσει τα δικαιώματα από τους δημιουργούς τους.

♦ Οι υποψήφιοι να είναι προσεκτικοί. Η Ολγα Κεφαλογιάννη έστειλε sms να την ψηφίσει τουρίστας.

♦ Το δεύτερο μέρος της σπαρταριστής διαφήμισης με το αεροπλάνο Βενιζέλου δείχνει το αεροπλάνο να έχει χαθεί και να είναι προσγειωμένο κάπου άθικτο. Κάτι μεταξύ Lost και Μπένι Χιλ ή Μπένι Βενιζέλου.

♦ Το πρόβλημα δεν είναι η επόμενη μέρα, όπως λέει η Νέα Δημοκρατία, αλλά η χθεσινή μέρα.

♦ Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πρόγραμμα των πρώτων 100 ημερών, αλλά των πρώτων 100 δευτερολέπτων. Θα καταλάβουμε αμέσως το έργο.

♦ Το πρόσωπο που βλέπουμε πιο πολύ στην τηλεόραση είναι ο Βλαστός. Η γιαγιά μου με ρωτούσε σε ποιο κόμμα είναι να τον ψηφίσει.

♦ Ο Βενιζέλος δήλωσε ότι συνεργάζεται ακόμη και με τον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι ικανός να συνεργαστεί ακόμα και με τον εαυτό του.

♦ Συνέλαβαν πάλι τον Τσοχατζόπουλο, ενώ ήταν μέσα, για τη μαφιόζικη οργάνωση τώρα. Γίνεται προφανώς ντέρμπι με τον Λάκη Γαβαλά ποιος θα έχει τις περισσότερες συλλήψεις.

♦ Ποιος έμεινε; Ο Παλαιοκώστας. Αν τον συλλάβει ο Σαμαράς, θα εκτοξευτεί τουλάχιστον κατά 0,18%.

♦ Τι κολλημένος με τα δημοψηφίσματα; Και ένα και δύο και τρία δημοψηφίσματα έκανε τη νύχτα ο Παπανδρέου στους θεατές που ήταν στην εξέδρα του Χατζηνικολάου, με ανάταση των χεριών.

♦ Οταν ρωτήθηκε για την Αμφίπολη απάντησε: «Καστά υπάρχουν».

♦ Να τον παραδεχτούμε όμως για τη βελτίωση στον τομέα όπου υστερούσε περισσότερο. Διαμαρτυρήθηκε μάλιστα στον Χατζηνικολάου ότι κάνει πολλά σαρδάμ.

♦ Τους τρώει πάντως όλους ο Σαμαράς που δεν τα καταφέρνει στις διαφημίσεις με την υποτονικότητα και τα σαρδάμ του και άφησε στην ιστορία τη φράση «το πρωί είναι η ώρα για το καλύτερο σεξ», που ακούστηκε στα παραλειπόμενα μιας από τις άπαιχτες διαφημίσεις του.

♦ Αν και υπάρχει διαφωνία. Η καλύτερη ώρα για σεξ είναι από την ανατολή μέχρι τη δύση του ηλίου της προσεχούς εκλογικής Κυριακής. Εκεί να δεις σεξ.

Λάκης Μπέλλος από efsyn