Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Ο Βενιζέλος παίρνει προσωπικά την… αποχώρηση Σαχινίδη – υποψήφιος στη Λάρισα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ!

Εξέπληξε ακόμη και τα πρωτοκλασάτα στελέχη του κινήματος στη Λάρισα ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ανακοινώνοντας πως πέραν της γνωστής εκλογικής του περιφέρειας στην Α” Θεσσαλονίκης, επέλεξε και τη Λάρισα για τη δεύτερη υποψηφιότητα.

Τα μαντάτα ήρθαν αργά το απόγευμα της Παρασκευής από το γραφείο τύπου του ΠΑΣΟΚ, με τους Λαρισαίους συντρόφους να… ψάχνονται στην κυριολεξία, αναζητώντας την ερμηνεία.

Η πιο πιθανή πάντως, φαίνεται πως είναι...
και η προφανής: το ότι ο Βαγγέλης δεν μπορεί να κρύψει τη δυσφορία τους για το ότι ο Φίλιππος Σαχινίδης επέλεξε το κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου παρόλο που ο ίδιος τον είχε στηρίξει.

Το είχε πει εξάλλου ευθαρσώς και στη χθεσινή διακαναλική συνέντευξη που παραχώρησε στη Λάρισα ο κ. Βενιζέλος: «την επιλογή του κ. Σαχινίδη θα την κρίνει ο λαός της Λάρισας και ο κόσμος της παράταξης. Τον κ. Σαχινίδη των βρήκα στο στενό επιτελείο του υπουργείου Οικονομικών ως στενό συνεργάτη του κ. Παπακωνσταντίνου και του κ. Παπανδρέου.

Όχι απλώς τον κράτησα, αλλά τον αναβάθμισα όταν τον πρότεινα να καταλάβει την υψίστη θέση του υπουργού οικονομικών και στη συνέχεια του ανέθεσα τα καθήκοντα του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ σε θέματα οικονομίας. Άρα διαδραμάτισε πολύ σημαντικό ρόλο από το 2009 έως τώρα. Εδώ είναι οι πολίτες να τα αξιολογήσουν όλα».

Γνωρίζοντας λοιπόν ο Βαγγέλης την ισχυρή δυναμική του Λαρισαίου πρώην τσάρου της Οικονομίας στην περιοχή, είπε να του βάλει (πιο) δύσκολα…

Ιανός

Από onlarissa