Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Αγγελία μόνο για εύπορους: Υπουργός νοικιάζει τη βίλα του 2.000 ευρώ τη βραδιά (φωτο)

Θες να αποδράσεις από τα αστικά κέντρα το καλοκαίρι και να βρεις καταφύγιο σε ένα όμορφο και κοσμοπολίτικο νησί; Εφόσον έχεις τα κατάλληλα οικονομικά αποθέματα μπορείς να απεθυνθείς σε πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ και να ενοικιάσεις την πανέμορφη, όσο και χλιδάτη βίλα του για μόλις… 2000 ευρώ ημερησίως.

Ιδιοκτήτης είναι ο Γιάννης Ραγκούσης, ο οποίος πλέον δραστηριοποιείται επιχειρηματικά...
στον Κώστο Πάρου, λανσάροντας μάλιστα φωτογραφίες της οικίας «Villa Fullmoon» στον ταξιδιωτικό ιστότοπο Booking.com.

Στην ιστοσελίδα αναφέρεται: Με μπαλκόνι με θέα στις παραλίες της Πάρου, η Villa Fullmoon βρίσκεται στην κορυφή του λόφου στη Νάουσα, σε μια έκταση 32 στρεμμάτων. Προσφέρει εξωτερική πισίνα, κήπο, εγκαταστάσεις μπάρμπεκιου και ξυλόφουρνο.

Με κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική σε λευκό χρώμα και με όμορφο μαρμάρινο δάπεδο, η βίλα διαθέτει κλιματισμό και δωρεάν Wi-Fi. Το καθιστικό περιλαμβάνει τηλεόραση επίπεδης οθόνης και καναπέδες. Η κουζίνα διαθέτει φούρνο μικροκυμάτων και φούρνο. Το μπάνιο έχει ντους… κλπ…

Καταγγελίες για δάνειο από τον ΟΕΚ

Εδώ και αρκετό καιρό κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο Γιάννης Ραγκούσης είχε πάρει δάνειο από τον ΟΕΚ για να χτίσει σπίτι με πισίνα στον Κώστο Πάρου και έτυχε έκπτωσης 40%.

Ο ίδιος κάνει λόγο για «λάσπη και συκοφαντία» εναντίον του όσον αφορά τα ρεπορτάζ για το στεγαστικό δάνειο που ο ίδιος είχε συνάψει το 2007. Χαρακτηριστικά, έχει πει: «Η δήθεν αποκάλυψη αφορά σε ένα καθ” όλα νόμιμο δάνειο, το οποίο συνάφθηκε και αποπληρώθηκε ήδη με απόλυτη τήρηση όλων των προβλεπόμενων από τον νόμο προϋποθέσεων». Μάλιστα στο σημερινό φύλλο του  «Πρώτου Θέματος», δηλώνει ότι έχτισε τη βίλα με τη δουλειά του «και τώρα ζω από τα ενοίκια».

Μην αμελήσετε πάντως να δείτε τις φωτογραφίες της βίλας, η οποία, ομολογουμένως, είναι εντυπωσιακή:

Από aftodioikisi μέσω Σίβυλλα