Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Ακου συντροφάκο...

«Θα παραιτηθώ την άλλη βδομάδα». Η ατάκα ανήκει στον Φώτη Κουβέλη και ειπώθηκε την Παρασκευή, στην κοινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΔΗΜΑΡ.

Ο Κουβέλης είπε στους συντρόφους του ότι θα παραιτηθεί την... επόμενη βδομάδα στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραμείνει στην ηγεσία του κόμματος από την προεδρία του οποίου υποτίθεται ότι παραιτήθηκε! Κι όχι μόνο αυτό αλλά δεν βγαίνει και στο τηλέφωνο όταν το καλούν οι σύντροφοί του..

Ενδεικτικές της κατάστασης στο εσωτερικό...
της ΔΗΜΑΡ είναι δηλώσεις στελεχών του κόμματος όπως αυτή του Γρηγόρη Ψαριανού που αποκάλυψε ότι ο Κουβέλης δεν απαντά στα τηλέφωνήματά του. «Δεν πήγα στη συνεδρίαση και πήρα τον Φώτη Κουβέλη τηλέφωνο χθες, για να του πω το λόγο που δεν θα πάω, αλλά δεν το κατάφερα, διότι δεν ανταποκρίθηκε στα τηλεφωνήματα.

 Δεν πήγα, ακριβώς.. για να μην ακούσω ακριβώς αυτά που είπε ο συντροφάκος μου ο Θόδωρος (Μαργαρίτης). Και το λέω γλυκά "ο συντροφάκος μου". Έτσι απευθύνομαι και στον ίδιο. Του λέω "βρε συντροφάκο, γιατί πάλι κѠλ⓪τούμπα;". Ευθέως...», δήλωσε ο κ. Ψαριανός στο Βήμα FM.

Από zoornalistas